poniedziałek, 5 listopada 2018

Gradnja video posnetka okvirja

  Gradnja video posnetka okvirja

Značilnosti gradnje

1. Za izdelavo visokokakovostnih ščitov je precej težavno in težko. Prvič, je treba prenesti vse velikosti, dobesedno do "milimetra". Drugič, pritrdilni elementi ščita. Če jih kupite ločeno, ni vseeno, da so vsi primerni. Tretjič, pravilna izbira izolacijskih materialov in njihova namestitev na montažo. Če kupite pripravljeno, potem morate ugotoviti, katero vrsto izolacije uporabljate, na tem, katere modele tehnologije.
  Gradnja video posnetka okvirja

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Gradnja video posnetka okvirja

Splošni opis ramne konstrukcijske tehnologije

Okvirna tehnologija gradnje hiš postaja vedno bolj priljubljena na ozemlju nekdanje Sovjetske zveze. Njena prednost je tako pomembno merilo kot razmerje med stroški in kakovostjo. Pomemben dejavnik je operativno obdobje - približno sto let. Ta tehnologija vam omogoča postavitev komunikacij v stene.
  Gradnja video posnetka okvirja

Delo na fundaciji

Okvirna hiša je praviloma zgrajena ne več kot 2 nadstropja. In vredno je omeniti, da je drugo nadstropje mansarda. Zato ni smiselno, da takšne hiše gradijo temelj za globoko podlago. Najboljši način za okvirno hišo je gradnja plitega temeljnega kamna, prefabriranega iz armiranobetonskih blokov.
  Gradnja video posnetka okvirja

Izbira temeljev za okvirno hišo

Če želite postaviti prvi kamen prihodnjega doma, morate biti prepričani v moč in zanesljivost stavbe. Zato je treba temeljito pristopiti k izbiri razlogov. Torej, kakšna je osnova za izbiro okvirne hiše? Obstaja več možnosti, ki so primerne za prihodnjo moč hiše in geološke razmere mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty