wtorek, 6 listopada 2018

Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Kaj naj zgradim državno hišo

Ko načrtujemo gradnjo, postane vprašanje primarni problem: od česa naj zgradimo zasebno hišo? Vrste materialov za gradnjo na sodobnem trgu so precej raznolike.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Prednosti gradnje monolitnih hiš

Gradnja monolitnih hiš po tehnologiji, ki jo uporablja Stronex, zagotavlja ritem vseh faz dela v vseh letnih časih. Samo en žerjav in približno 20 sestavljavcev, ki uporabljajo nove tehnologije, postavijo do 5 tisoč kvadratnih metrov prostora v enem mesecu. Pri uporabi tehnologije monolitne konstrukcije se hitrost erekcije večnadstropnih objektov v primerjavi s tradicionalnimi tehnologijami večkrat poveča. Masa konstrukcije in poraba materialov se zmanjša za 40%.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Monolitna okvirna hiša: prednosti in slabosti

V zadnjem času se stanovanjska stanovanja v Rusiji hitro povečujejo. To je posledica dejstva, da se nepremičnine štejejo za idealno naložbeno postavko. Še posebej, ko se je ta položaj razvil v državi, je nepremičnina postala zelo priljubljena. Za gradnjo hiš z različnimi tehnologijami. Med vsemi možnimi možnostmi je postala zelo priljubljena tehnologija monolitnih okvirjev, ki ima svoje prednosti in slabosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty