sobota, 10 listopada 2018

Lepilni mozaik iz mozaika

  Lepilni mozaik iz mozaika

Značilnosti samolepilnega mozaika

Samolepilni mozaik je inovativen premaz, ki je kombinacija več materialov. Sestavljen je iz dveh slojev: okrasnih zunanjih in samolepilnih podlag. Debelina ploščice ne presega 5 mm, standardne dimenzije elementa pa so 25 x 25 mm ali 10 x 10 mm. Dimenzije posameznega lista (ploščic) praviloma dosežejo 30 * 30 cm.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Spletna trgovina Mosaic

Kupi mozaik ploščice poceni dostave v Moskvi in ​​Rusiji

Mozaik ploščice - pridobiti individualnost, ekskluzivno, harmonijo dekoracije!

Za okraševanje hiše z eno najstarejših vrst dekorativne umetnosti - mozaik - to je prava odločitev. Stari način zaključevanja prostorov je še vedno uspešen premik oblikovanja. Zdaj lahko kupite mozaik vseh surovin, različnih barv, stilov in tem.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Velikosti in oblika kuhinjskega mozaika

Posamezni elementi, ki sestavljajo mozaično podlogo, imenujemo čipi ali tessera. Glede na obliko, material in proizvajalca se njihova velikost lahko razlikuje od 1x1 do 10x10 cm. Za dekoracijo predpasnika v kuhinji je najbolje uporabiti mozaik ploščice od 2x2 do 5x5 cm.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Mozaik za kopalnico in njegove vrste

Konvencionalno ga je mogoče razdeliti glede na vrsto platna, kalibra in materiala, iz katerega je izdelan. Kalibar je velikost elementov, ki sestavljajo mozaik. Vrsta platna je samo konvencionalno ime. Najprej je nameščen na mrežnem podstavku in se lahko uresniči tako z merilnikom kot tudi s kosom, lahko pa je tudi v obliki trdne mreže ali raztezanja. Lahko je različnih vrst: iz umetnega kamna ali naravnega stekla, keramičnih ploščic, ogledal, smaltov, lesa ali celo kovin.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Mosaic ploščice za kuhinjo: prednosti in slabosti

Vse je relativno in vrline mozaika v zvezi s tem niso nobena izjema. Again, glede na to, s čim primerjati. Na primer, če primerjate mozaik z ozadjem, potem, seveda, boste videli, da ima veliko prednosti. Če pa se osredotočite na standardno ploščico, bodo te prednosti veliko manjše. Po drugi strani pa sta mozaik in ozadje različna gradiva, najmanj pa jih je primerjati med seboj. Zato ga bomo primerjali s ploščicami. V primerjavi z njim, mozaik dekoracija kuhinje ni toliko prednosti.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Korak 1. Izberite velikost in obliko

Torej, razmišljate o oblikovanju mozaičnih ploščic delovnega območja. Za to morate najprej opraviti meritve predpasnika in izračunati porabo materiala glede na velikost ploščice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty