wtorek, 20 lutego 2018

Krovna streha iz profilirane folije

  Krovna streha iz profilirane folije

Dodatni materiali za strešne kritine

Poleg zgornjih zahtev, še en SNiP na strehi iz strokovnega lista, ki ureja pravila za sprejem takšnih streh, zahteva, da:
  Krovna streha iz profilirane folije

Ali je treba upoštevati SNiP?

Za vsako gradbeno operacijo, ki se začne z kopanjem temeljne jame in konča z okolico, je bil razvit ustrezen gradbeni standard - SNiP.
  Krovna streha iz profilirane folije

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.
  Krovna streha iz profilirane folije

Značilnosti uporabljenega materiala:

Poglejmo si nekaj značilnosti valovitega kartona. Najprej ugotavljamo, da je izdelan iz pocinkane jeklene pločevine s hladnim valjanjem. Profil valov ali profil v obliki trapeza je prekrit s posebnim protikorozijskim premazom na obeh straneh. Ta premaz se lahko razlikuje glede na to, kako se nanese in barva.
  Krovna streha iz profilirane folije

Značilnosti profiliranega lista ↑

Profesionalni list ali profesionalni tlak je gradbeni material, ki predstavlja hladno valjano jekleno pločevino, vtisnjeno v obliki valovitega ali trapeznega profila. Nato je jeklo prekrito s plastjo cinka ali aluminija za protikorozijske lastnosti. V zaključni fazi proizvodnje se izdelek razreže in pločevine podvržejo slikanju z brizganjem polimernega praškastega barvila s pomočjo elektrostatičnega polja, čemur sledi toplotna obdelava. Rezultat je pocinkana jeklena profilirana folija z zaščitno polimerno prevleko, ki ima lahko različne barve.
  Krovna streha iz profilirane folije

Prednosti in lastnosti strehe iz profesionalnega tlaka

Za zanesljivo pritrjevanje profesionalnih listov uporabite posebne vijake, ki so izdelane iz pocinkanega in kaljenega jekla. Značilnosti samoreznih vijakov, pritrjenih na trak elastomera

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty