niedziela, 18 lutego 2018

Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

  Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

Pravila o ožičenju ↑

Električar v stanovanju z lastnimi rokami - stvar, ki zahteva večjo pozornost na opravljeno delo, strogo izvajanje varnostnih standardov in pravil za namestitev.

Električna dela

Ožičenje lahko namestite v novi zgradbi z lastnimi rokami ali pokličete strokovnjaka. Vse je odvisno od vaših osebnih sposobnosti in želja. Če vas zanima električna energija v novem stanovanju, vam priporočamo, da si ogledate navodila po korakih, na katera smo se na začetku članka sklicevali. V nasprotnem primeru lahko najemite mojstra, ki bo naredil vse pravilno, hitro in z garancijo!
  Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

Električar v novi zgradbi? Kje začeti?

Dolgo pričakovani apartma v novi stavbi je že kupil! Zelo kmalu boste pili vročo kavo na balkonu, uživali v vročih kopelih in celotna družina gledala film v prostorni dnevni sobi. Toda, da bi vse to postalo resničnost, bo treba razmisliti o številnih pomembnih stvareh. Na primer, električar v novi stavbi.
  Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

Sestavljamo shemo - močni del

Najbolj podrobna, z vsemi pojasnili in slikami, je namestitev električne napeljave od začetka do konca opisana v vodiču za vodenje. Električna napeljava v stanovanju z lastnimi rokami korak za korakom.
  Električar v novi stavbi, kamor bi začeli

Vrste apartmajev v novih stavbah

Da bi se razumeli, moramo odločiti o pogojih. Že več kot enkrat ali dvakrat sem opazil, ko govorim o grobem zaključku, potem sogovorniki s tem ne razumejo povsem tega, kar razumem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty