niedziela, 18 lutego 2018

Polaganje video klinker ploščic

Navodila za namestitev ↑

Tehnologija polaganja klinker plošč zahteva strogo spoštovanje nekaterih načel, jih vodijo, celo začetnik tiler se lahko popolnoma obvlada s tem procesom.
  Polaganje video klinker ploščic

Polaganje na vodoravni površini

Polaganje klinker ploščic na terasi ali na tleh v hiši pomeni potrebo po zagotovitvi ravnega betona. Treba je opozoriti, da za polaganje ploščic primeren estrih, ki je "preživel" vsaj 3 mesece.
  Polaganje video klinker ploščic

Montažna tehnika klinker ploščic

Obstajata dva bistveno različna načina polaganja klinker ploščic za fasade - "suha" in "mokra". Vsaka metoda ima svoje značilnosti.
  Polaganje video klinker ploščic

Priprava površine za namestitev klinkerja

Pripravljalna faza v veliki meri določa obstojnost obloge, zato jo je treba prevzeti s polno odgovornostjo. Klinker ploščico lahko nanesemo neposredno na steno, po želji pa jo lahko predhodno segrejemo, npr. Z ekspandirano polistirno peno.
  Polaganje video klinker ploščic

Clinker, kakšne so njegove prednosti?

Clinker je okolju prijazen material, ki se je začel uporabljati v Nemčiji pred 100 leti. Izdelan je iz posebne vrste skrilavca z močnim stiskanjem in pečenjem pri temperaturi okoli 1200 stopinj Celzija. Zato ta material pridobi visoko trdnost, njena senca pa se tvori med naravno predelavo (med žganjem). V sestavino se ne dodajajo nobena barvila.
  Polaganje video klinker ploščic

Materiali in orodja

Znatno poenostavite namestitev klinkerja z orodji, kot so mlinček, pištola za šivanje, pravilo, lopatico in zrezana lopatico. Prelijejte vrstice ploščic z uporabo ravni in vrvice.

1 komentarz:

  1. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

    OdpowiedzUsuń

Popularne posty