wtorek, 20 lutego 2018

Okvir za kovinske tirnice

  Okvir za kovinske tirnice

Izvedba letve za kovinske tirnice

Preden začnete namestitev tega konstrukcijskega elementa z lastnimi rokami, je potrebno meriti prostor, določiti navpičnost in ravnost sten, površino vogalov in ovrednotiti vse površinske nepravilnosti. Vsi ti dejavniki so odločilnega pomena, saj mora izdelana letev zagotavljati navpičnost sten, kvadratnost vseh vogalov, kar pomaga zagotoviti čudovit videz celotne stavbe.
  Okvir za kovinske tirnice

Kaj je kovinsko tiru?

Kovinske tirnice - obrnjene plošče iz kovinskega profiliranega lista. Z razmeroma nizkimi stroški, kovinski tiru ima odlično namestitev in dobre zmogljivosti. Odlikuje ga:
  Okvir za kovinske tirnice

Montaža zabojnikov pod tiru z lastnimi rokami

Ko končate fazo gradnje hiše, vedno obstaja želja po lepem zunanjem zaključku fasade hiše in njenih sten. Obstaja veliko načinov za zunanjo površino od banalnega barvanja sten hiše do trenutnega priljubljenega zaključka s straniščem. Ostanimo na drugi različici.
  Okvir za kovinske tirnice

Kaj je kovinsko tiru?

Kovinski tiru je obrnjen material, ki pokriva stene stavbe. Primeri namestitve kovinskega profila so prikazani na fotografiji. Točka opravlja ne le zaščitno funkcijo, temveč tudi dekorativno, medtem ko cena dela ni previsoka in tehnologija namestitve je precej preprosta.
  Okvir za kovinske tirnice

Izberite materiale za tiru pod tiru ↑

Običajno se za to uporabljajo dve vrsti tekočega materiala: kovinski profili za suhozidne ali lesene palice. Ker materiali imajo svoje prednosti in slabosti, morate pretehtati prednosti in slabosti pred začetkom namestitve letve za tiru.
  Okvir za kovinske tirnice

Parametri kovinskih stranic

Splošne dimenzije kovinskih stranic so drugačne, tako da obstaja možnost izbire, odvisno od zahtev arhitekturnega projekta in vaših želja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty