poniedziałek, 19 lutego 2018

Stenski omet

Mavec zidov to storite sami na svetilnikih

Za 14 lekcij smo opravili izjemno delo pri montaži svetilnikov in pritrjevanju ometnih mrež. Zdaj, ko imamo vodila za izravnavo, bomo preprosto vrgli v končno ometno malto z lopatico in z lopatico in pravili vrgli po steni do nivoja vodnikov (svetilnikov).
  Stenski omet

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.
  Stenski omet

Kako pripraviti raztopino mešanice.

Suhe teksture se pripravijo v skladu z navodili za pakiranje. Običajno se delo prilagaja dodajanju vode, temeljito mešanje. Lahko naredite barvni pigment.
  Stenski omet

Glavne tehnične značilnosti mavčnih ometov "Rotband"

Za pravilno uporabo mavčnih ometov "Rotband" pred začetkom nanašanja ometa ali izravnave sten je koristno, da se seznanite s tehničnimi značilnostmi "Rotband".
  Stenski omet

Kako in katera mešanica naj izberejo?

Zmesi za mavčne stene so cement in omet. Suha pripravljena mešanica za omet, ki se prodaja v vrečah v obliki prahu z različnimi aditivi. Pred pripravo takšne raztopine jo vlijemo z vodo v zahtevanem razmerju in mešamo.
  Stenski omet

Kako delati omet?

Mavrični omet se redko uporablja za merjenje velikih delov sten. Kratki čas nastavitve omogoča, da se pri popravljanju majhnih napak hitro opravi delo. Če se odločite za omet stene z ometom, ga razredčite v posodi v majhni količini in takoj pritrdite na stene. Raztopino je treba zelo hitro gnetiti, zato se uporablja šob mešalnik, ki je pritrjen na električni vrtalnik. Najprej v posodo vlijemo vodo, nato pa vlijemo v suho zmes. Mešanje se izvaja do popolne izločitve kep.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty