sobota, 24 lutego 2018

Stroški dela z jackhammerjem

  Stroški dela z jackhammerjem

Rušenje betona z žerjavom

Demontaža betona - priljubljena naloga v sektorju gradnje in popravil. Kljub dolžini uporabe materiala se pogosto zahteva uničenje betona. Ta dela morajo izvajati samo strokovni delavci, saj bo potrebna precejšnja fizična moč in posebno usposabljanje. Ko globina betonskega pločnika preseže petnajst centimetrov, je potrebna posebna oprema: na primer, eden od načinov za izvedbo demontaže betona je žerjava.
  Stroški dela z jackhammerjem

Načini razčlenjevanja fundacije

V naši praksi uporabljamo široko paleto orodij, od črpalk do hidravličnega kladiva bagra. Metoda razstavljanja temeljev hiše se izbere glede na količino dela in gradivo ustanove.

Najem jackhammer Bosch GSH 11 E

Bosch GSH 11 E, ki ima silo z enim udarcem 16,8 J, vam omogoča, da dosežete zarezo produktivnost v betonu s povprečno trdoto okrog 490 kg v eni uri dela. Idealen je za izdelavo odprtin, pa tudi za demontažo pri gradnji, montaži in vodovodnih delih.
  Stroški dela z jackhammerjem

Načrtovanje in načelo delovanja pnevmatskega žerjava

Kladivo je batni perkusijski pnevmatski stroj s porazdelitvijo ventila, ki deluje pod vplivom stisnjenega zraka. Opremljen z motorjem s prostim gibanjem bata in je razdeljen po principu uporabljenega sistema za distribucijo zraka, ki se izvaja z uporabo ploščatih ventilov ali cevnih kolutov.
  Stroški dela z jackhammerjem

Razvrstitev naprave

Če želite kupiti jackhammer, preden naročite, preberite informacije o vrstah enot. Enote se delijo z močjo v kladiva in "bethers".
  Stroški dela z jackhammerjem

Tehnološke značilnosti

Uporaba diamantne opreme omogoča v kratkem času, da opravljajo odprtine v stenah za najbolj različne namene. Če debelina stene ne presega 40-50 cm, je pametno uporabljati ročno orodje, ki je pogosto majhna rezila ali stenske žage, ki jih poganja bencin ali električna energija.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty