środa, 21 lutego 2018

Višina 20-nadstropne zgradbe

  Višina 20-nadstropne zgradbe

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Višina 20-nadstropne zgradbe

Parametri iztovarjanja in pohodov.

Širina šarže in ploščadi določa nosilnost stopnic in je odvisna od zahtev po požarni varnosti (evakuacija) in predvidenih dimenzij prenosnih predmetov.
  Višina 20-nadstropne zgradbe

Trg nepremičnin v mestu ponuja široko izbiro možnosti.

Med kupci, ki so zainteresirani za prodajo nepremičnin, je Fastov priljubljen predvsem kot mesto, kjer lahko pogosto kupujete stanovanje poceni. Od glavnega mesta je ločen za več kot 60 km, ki ga je mogoče premagati z javnim prevozom, najbolj priljubljeni so električni vlaki in z avtomobilom.
  Višina 20-nadstropne zgradbe

Kakšna je razlika med gaziranim betonom in peno betonom?

Da bi v tem vprašanju postavili vse točke o i, je treba razumeti izvor teh pojmov. Obe opredelitvi sodita v razred celičnega betona.
  Višina 20-nadstropne zgradbe

Črpališče za gospodinjstvo naprave

Za napravo sistema za oskrbo z vodo v zasebni hiši lahko ustvarite hiše, kot je majhen vodni stolp, namreč, da namestite posodo na podstrešju. Izračunajte, koliko pritiska boste dobili. Za navadno hišo bo to malo več kot polovica ozračja in v najboljšem primeru. Ta pritisk se ne bo povečal, če se uporabi večji rezervoar.

Admiral Real Estate Agency: Vse nepremičnine v Sankt Peterburgu

Agencija za nepremičnine "Admiral" vam bo pomagal rešiti stanovanjski problem: nakup in prodajo sob, apartmajev v Sankt Peterburgu in Leningradu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty