czwartek, 22 lutego 2018

Oblikujte hišo po rekonstrukciji

  Oblikujte hišo po rekonstrukciji

Katere hiše potrebujejo rekonstrukcijo?

Čas ima uničujoče posledice za vse stavbe, ne glede na gradivo, iz katerega so bili zgrajeni, in kako dobro so bili izdelani. Glede na dejstvo, da gradbene tehnologije in arhitekturna umetnost ne stojijo še vedno, so objekti ne le fizično uničenje, temveč tudi moralno zastaranje.
  Oblikujte hišo po rekonstrukciji

Registracija hiše za dacha amnestijo

Poglejmo si podrobneje o postopku registracije vseh vrst predmetov, ki so na ozemlju spletnega mesta, privatizirani po poenostavljenem vrstnem redu.
  Oblikujte hišo po rekonstrukciji

Splošne informacije o postopku za državno registracijo pravic do nepremičnin

Dajte nam nekaj uvodnih podatkov o državni registraciji, brez katerih bo težko razumeti nadaljnje gradivo.
  Oblikujte hišo po rekonstrukciji

Ko je potrebno gradbeno dovoljenje

Za samostojno zasebno hišo s številnimi nadstropji, ki ne presegajo treh, v kateri naj bi živela ena družina, ni izvedeno strokovno znanje projektne dokumentacije (49. člen, 2. točka urbanističnega zakonika).

Zahteve za dom in zemljo za odškodnino

Materinski kapital se lahko uporablja ne samo za nakup novih stanovanj, ampak tudi za nadomestilo za že zgrajen (rekonstruiran) objekt IZhS. V ta namen je bil predmet in zemljišče, na katerem je bila izvedena gradnja (rekonstrukcija) posameznega stanovanjskega objekta, izpolnjevati več zahtev:
  Oblikujte hišo po rekonstrukciji

Registracija lastništva nepremičnin

Ko je zemljišče ukrašeno, je treba obravnavati stavbe, ki se nahajajo na njej. Samostroy, zgrajen brez dovoljenj in soglasij, hiša pa je bila kupljena, donirana ali podedovana, kasneje pa je bila dokončana ali obnovljena, prenesti na pravno področje. To je storjeno tako:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty