poniedziałek, 19 lutego 2018

Zrači ga

Vrste prožnih kanalov

Prožne valovite cevi za prezračevalne sisteme, za razliko od pol-fleksibilnih, se lahko raztegnejo in vrnejo v prvotni položaj brez ponižujočih lastnosti. Sestavljen je iz okvira spiralne jeklene žice, na kateri je raztegnjena folija ali polimerna folija (ali njihova kombinacija). Uporabljeni materiali so:

Kako oblikovati prezračevanje

Odgovor na prvo vprašanje o razmisleku je očiten. Naravno prezračevanje se izvaja zaradi razlike v tlaku v prostoru in zunaj njega, pa tudi od stopnje redčenja v dovodu in odvodu kanala - to je znano iz fizike šole.
  Zrači ga

Uporaba tkanine Micro TEX-JET®

Sprva je bil sistem za distribucijo zraka z nizko hitrostjo razvit kot odziv na posebne zahteve prehrambene industrije, da bi zagotovili nizko hitrost zraka v prostoru, če je obseg dovodnega zraka za hlajenje dovolj velik. Zato so podjetja za predelavo hrane glavni potrošniki te vrste difuzorjev.
  Zrači ga

Izberite vrsto kanala

Praviloma iz nerjavečega jekla ali galvaniziranih struktur z visokim pritiskom ni potrebno za domače rastline. Najbolje bi bilo, če bi bili lažji plastični izdelki ali prožni kanali iz aluminijaste folije s plastjo iz poliestra, ojačeni s spiralom iz jeklene žice. Z relativno majhnim obremenitvam, ki jih doživlja prezračevalni sistem rastnega polja, se izkažejo operativne prednosti slednjega tipa zračnih kanalov:
  Zrači ga

Dolžina pravokotnih kanalov

Naši proizvodni pravokotni kanali so privzeto izdelani v dolžini 1250 mm. To je standardna širina pločevine in zvitka pocinkane kovine. Na zahtevo naročnika izdelujemo direktne zračne kanale katere koli dolžine glede na tehnološke omejitve - od 100 mm do 2500 mm. Primerno je uporabljati ravne kanale, ki so daljši od 1250 mm, če je v prezračevalnem sistemu več odsekov neposrednih vodov. To pospeši in poenostavlja namestitev. Če potrebujete zračne kanale z dolžino, ki ni enaka 1250 mm, to obvezno označite v svojem naročilu. Zračni kanali, večji od 1000 mm, veljajo za ceno standardne ravne noge.
  Zrači ga

Kanali zraka iz nerjavnega jekla

Cevni kanali iz pocinkane jekla se uporabljajo v sistemih z visokimi temperaturami in visokimi zahtevami glede čistoče. Poleg tega se ta material uporablja v prostorih z visoko vsebnostjo pare in v kemično agresivnem okolju. Ta zasnova se v bistvu uporablja na mestu, kjer je kovina običajno izpostavljena koroziji, na primer v inženirstvu, kemičnih obratih in zdravstvenih ustanovah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty