wtorek, 20 lutego 2018

Montaža fasadnih termopanel

  Montaža fasadnih termopanel

Vgradnja termopelov s klinker ploščami

Termopanel s klinker ploščami - kombinacija izolacijskega in končnega materiala. Za njegovo proizvodnjo se uporablja toplotni izolator, ki je osnova poliuretanske pene, penopleksa, polistirenske pene in obloge - visokokakovostne, pereče, visokokakovostne opeke. Vsaka vrsta osnove je zasnovana za določeno površino, ki jo je treba upoštevati pri nakupu plošč.
  Montaža fasadnih termopanel

Značilnosti in prednosti

Za izdelavo termopanel s klinker ploščami uporablja toplotni izolator. Iz toplotnega izolatorja je narejen na osnovi poliuretanske, polistirenske pene in penopleksa. Ker je obloga uporabljala visokokakovostne vintage pečene opeke. Pri nakupu termopanel je potrebno narediti pravo izbiro, ker je vsaka od njih namenjena določeni površini. Kar zadeva prednosti fasadnih termopelov, je to eden najsodobnejših materialov, s katerimi se soočajo.
  Montaža fasadnih termopanel

Tehnologija vgradnje sprednjih termopanel

Vgradnja klinkerjevega termopanela je sestavljena iz 4 osnovnih korakov. Na splošno bo trajalo približno 2-3 tedne, da bi okrasili majhno zasebno hišo. Najbolj osnovna stvar, ki jo potrebujete za pripravo na inštalacijo, če jih izvaja ne posebej usposobljeno osebje, je izvijač in vijaki.
  Montaža fasadnih termopanel

Priprava za montažo

Kdaj načrtovati namestitev?

Proizvajalci izjavljajo, da vgradnja fasadnih termopelov ni omejena s sezonskim vplivom - lahko se opravi pri kateri koli temperaturi zraka in vlažnosti zraka. S tem se lahko strinjate z nekaj zadržki:
  Montaža fasadnih termopanel

Velikosti in standardi klinkerja

Fasadne plošče s klinker ploščicami so najsodobnejši material, kar povzroča le pozitivne povratne informacije. Cena za njih je nizka, kljub vsem tehničnim značilnostim, ki imajo dobre ocene. Klinker ploščice zagotavljajo naslednje prednosti:
  Montaža fasadnih termopanel

Edinstven material za obloge stavb

Kateri so sprednji termopaneli? Najpogosteje gre za ploščo velikosti 50 × 50 cm, ki jo sestavljajo toplotno izolacijski material in zaščitna in dekorativna plast. Notranjost termopanela je ekspandiran polistiren, katerega gostota je 20 kg / m³ ali mineralna volna. Debelina tega sloja je od 3 do 10 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty