niedziela, 18 lutego 2018

Kako namestiti leseni okvir vrat

  Kako namestiti leseni okvir vrat

Do-it-yourself lesena vrata namestitev: kako sestaviti enoto vrat

V večini primerov je vratna enota škatla in platno, ki sta med seboj povezana s seboj. Zato je potrebno, da jo sestavimo, najprej pripraviti te dele, kar bomo storili v tej fazi dela.
  Kako namestiti leseni okvir vrat

Kje začeti postopek namestitve?

Preden govorite o tem, kako namestiti lesena vrata, je pomembno, da se posvetite svoji vrsti. Na primer, namestitev drsnih izdelkov se razlikuje od namestitve gugalnice. Če primerjamo notranje izdelke z vhodnimi proizvodi, je proces njihove namestitve praktično enak, obstaja le majhna razlika v prisotnosti praga za slednje.
  Kako namestiti leseni okvir vrat

Sestavljanje okvirja vrat

Vgradnja vhodnih lesenih vrat se prične z montažo vratnega okvirja, vendar je treba to delo začeti šele po zunanji analizi izdelka za mehanske poškodbe.
  Kako namestiti leseni okvir vrat

Namestitev okvirja vrat v odprtino za steno ↑

Odgovor na vprašanje, kako namestiti okvir vrat v odprtino, predstavlja tudi določen algoritem ukrepov. Torej, pred namestitvijo je treba prejšnji izdelek popolnoma razstaviti, če je bilo. Po tem se pripravi površina vrat za naknadno namestitev škatle.
  Kako namestiti leseni okvir vrat

Potrebno orodje

Za pripravljalno in inštalacijsko delo pri vgradnji dornega ograja z lastnimi rokami potrebujete svinčnik za označevanje, tesarski nož za manjše spremembe delov, brusni papir. Poleg inštalacijskih del zahteva tudi posebna orodja v arzenalu katerega koli tesarja. Nekatera orodja lahko najamete.
  Kako namestiti leseni okvir vrat

Glavna faza namestitve

Od te faze bo potrebna druga oseba, še posebej, če so nameščena železna vrata. Treba je postaviti škatlo z novih vhodnih vrat v vrata in s pomočjo nivoja preveriti možnost njegove namestitve strogo navpično. Preverjanje mora biti v vseh ravninah, po možnosti na več mestih. Na primer, pritrdite raven v navpični regali z notranjega konca in iz ene od sosednjih strani, postavite nivo na spodnjo particijo. Zato morajo ustrezni kazalniki ravni pokazati strogo ujemanje ravni. Če katerikoli del vrat preprečuje izravnavo, je treba odstraniti polico.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty