wtorek, 20 lutego 2018

Spremeni parket na laminat

  Spremeni parket na laminat

Druga vprašanja o tej temi

  • barvna kombinacija Hello! Povej mi, kako združiti barvo stopnic, ki je že pobarvana v temni češnji, in tla v dvorani je Svetlytsov parket, vendar moramo postaviti na hodnik in v kuhinjo, ki je na isti plošči
      Spremeni parket na laminat

    Kakšno nadstropje je mogoče postaviti na staro

    Linolej Lahko ga položite na skoraj vse originalne talne obloge. Na primer, na starem linoleju ali lesenem podu. Če je mogoče, je priporočljivo, da med tla in novim linolejem položite tanko vezan les.
      Spremeni parket na laminat

    Zamenjava tal s sodobnimi materiali

    Danes ruski trg gradbenih in zaključnih materialov nudi fantastične priložnosti za potrošnike. Ponuja naslednje talne obloge:
      Spremeni parket na laminat

    Parket ali lesena tla

    Parketna tla so talna obloga iz trdnega naravnega lesa. Po nanosu na pripravljeno (izravnano) tla je parket pokrit z več slojev laka. Z dobro skrbjo, tla služi več generacij najemnikov.
      Spremeni parket na laminat

    Odstranjevanje talne plošče

    Lesena tla je lažje odstraniti kot lesena tla. Če je bil zaskočen, se posamezni deli lahko odstranijo, ne da bi pri tem poškodovali ostalo površino. Ključi omogočajo takšne operacije do 5-krat. Z metodo lepila za pritrditev, razen plošče, je težko.

    Stroški pripravljalnega dela

    Potrebno je osvoboditi prostor sobe iz pohištva in drugih predmetov, odstraniti stare talne obloge in podstavek. Nadalje se določi stopnja poslabšanja tal, mora biti čim gladka in popolna. Če ima tla dobro podlago, bodo stroški bistveno manjši. V nasprotnem primeru obstaja več možnosti za izravnavo površine in njihove ocenjene stroške:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty