piątek, 23 lutego 2018

Zidna pena blokira particijo

  Zidna pena blokira particijo

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:
  Zidna pena blokira particijo

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Zidna pena blokira particijo

Osnovna pravila za vgradnjo predelnih sten iz pene

Pena betonski bloki so razdeljeni na toplotno izolacijo (D300-D500), strukturno toplotno izolacijo (D600-D900) in strukturo (D1000-D1200). Za izdelavo predelnih sten primerni bloki, označeni z D600 in zgoraj. Razred moči, ki ga imajo - od B2,5.
  Zidna pena blokira particijo

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.
  Zidna pena blokira particijo

Katera je izbira pena blok za particijo?

Blok iz pene je material s pravilno obliko paralelepipeda za izvedbo zidov z uporabo vezivne adhezivne zmesi. Standardno pene bloki so narejeni iz mešanice cementno-pesek, v katerem z uvajanjem aluminija v prahu dosežejo kemično reakcijo, to je vodik se sprošča, mehurčki pa penejo v prihodnost zidarski kamen. Ne glede na dimenzije, pene beton, iz katerega so bloki pridobljeni s svojimi lastnostmi, je povsod enak.
  Zidna pena blokira particijo

Potrebno orodje za blokiranje pene

Značilnost pene betonskih blokov je, da so zelo enostavni za ročaj z ročnim orodjem in električnimi orodji. In če želite, da se delo hitro premika, morate vnaprej pripraviti vsa orodja za polaganje pene. Poglejmo, kakšno orodje za polaganje blokov pene, ki jih morda potrebujete.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty