czwartek, 22 lutego 2018

Vrste ometa

  Vrste ometa

Za notranjo dekoracijo

Kot je bilo že omenjeno, je cilj večine vrst ometov, da steno postanejo v primernem stanju. Ni skrivnost, da obstajajo vrste ometov, ki ne morejo meriti samo stene, temveč tudi okrasiti notranjost.
  Vrste ometa

Vrste ometa: izravnava zmesi

Nikomur ni skrivnost, da se lahko vse moderne vrste ometa delijo na izravnave in dekorativne. Prva se uporablja za grobe stene, druga pa se uporablja kot zaključna prevleka. Začnimo v redu - z osnutki. Te vključujejo naslednje sorte tega končnega materiala.

Vrste mavca - splošni koncepti

Mavec je material, ki je namenjen za zaključevanje površin, oblikovanje, teksturo, teksturo, zaščito sten in prostorov pred vlago in temperaturnimi spremembami, pripravljanje površin za lakiranje, končno dekorativno zaključno itd. e. Vrste mavčnih sten so odvisne od pogojev prihodnjega delovanja in površine, na kateri bodo uporabljene. Poleg tega so ometi razdeljeni po namenu, sestavi in ​​načinu uporabe.
  Vrste ometa

Dajanje dekorativnih ometov

Torej, uporaba dekorativnega ometa se začne s potrebo po pripravi materiala samega. Če je bil omet prodan v pripravljeni obliki, potem morate samo zagotoviti, da datumi poteka in pogoji skladiščenja niso bili kršeni, ponovno odprite mešanico in začnite delati - takšne sestavine se običajno strdijo dlje, zato pohitite tako kot omete, ki jih je treba pripraviti sami, ni vredno.

Kako uporabiti dekorativni omet lupine

Stene, preden uporabite lubje, moramo obdelati s kiti, ne da bi pozabili na oshkurit. Na kiti se nanesejo dve plasti premazov, in šele potem, ko so povsem suhe, se lahko lupinarski hrošč nanese na dekorativni omet. Traja približno eno uro, da se popolnoma osuši površina.
  Vrste ometa

Sestava sestavin ometa

Mavec se imenuje vrsta prevleke debeline malte od 5 mm do nekaj centimetrov. Sestavljen je iz treh, zaporedno uporabljenih plasti: pršila, praška in nakrivka. Če je debelina sloja večja od 12 mm, je priporočljivo, da raztopino nanese na armaturno mrežo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty