sobota, 24 lutego 2018

Polaganje travnatega posestva

  Polaganje travnatega posestva

Ničnost nakupa in dostave

Kje kupiti trate? O tej težavi je treba pristopiti z določeno stopnjo odgovornosti. V drevesnici so sodi sloji razrezani na trakove, ki merijo 2x0,4 metra. Takoj se zvijemo v zvitke, da se koreninski sistem ne izsuši. Če izberete zaliv v trgovini, bodite pozorni na naslednje točke.
  Polaganje travnatega posestva

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.
  Polaganje travnatega posestva

Rastočo tehnologijo trate

Opozarjamo vas na dejstvo, da je zelo težko pridelovati kakovostno trate z lastnimi trate in da so možnosti za pridobitev kakovostnega izdelka ponavadi nič, ker je treba za to posebno drago opremo in spretnosti, ki imajo strokovnjake z izkušnjami v več kot desetih letih, uporabiti.
  Polaganje travnatega posestva

Prenesite knjigo v infografiji o gojenju sadnih in jagodičjakov na vrtu

Prenesite kratek in podroben infograf iz revije SUPERBOOK o tem, kako zelje, krompir, jajčevci, paprike, korenje, papriko in druge pridelke na vašem vrtu.
  Polaganje travnatega posestva

Sejalni travniki - vrste in merila za izbiro rastlin

Neodvisno oblikovanje pokrova setve ni za len. Težko ga je gojiti brez skrbnega pripravljanja tal, kompetentne izbire semena trave in neutrudne nege. Odločanje o tem, kakšen trate je bolje zasaditi v državi, je pomembno glede na namen in kraj dogovora. Obstajajo naslednje vrste:
  Polaganje travnatega posestva

Skrivnosti skrbi za najboljši rezultat

Dolgotrajna uporaba enkratnih položenih zvitkov je možna le s skrbnim vzdrževanjem. Namestitev avtomatskega sistema bo zmanjšala fizične stroške tega dogodka, saj je treba zalivanje opraviti vsak drugi dan. Najboljši čas je pozno zvečer, ker čez noč ima zemlja čas, da napolni s potrebno vlago. V skrajnem primeru je možno zgodaj zjutraj opravljati namakanje. Glavna stvar je, da sončni žarki ne padajo na mokro travo, drugače se bo spali.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty