niedziela, 18 lutego 2018

Zaključna cena stropa mavčnih plošč

  Zaključna cena stropa mavčnih plošč

Vgradnja suhih zidov

Montaža mavčnih plošč je treba opraviti zelo previdno in natančno upoštevati tehnologijo. In to zahteva določene veščine, ki prihajajo z izkušnjami. Dejstvo je, da je na primer list, ki je fiksiran tudi z najmanjšim skeletom, lahko privedel do kršitve celovitosti šivov, videz razpok in deformacije celotne strukture.
  Zaključna cena stropa mavčnih plošč

Kako namestiti stropni sistem

Vgradnjo stropov z uporabo kovinskega okvirja in suhih zidov opravi strokovnjak, registriran za YouDo, čim prej. Cene za namestitev so določene za 1 m2. To upošteva kompleksnost izvajanja ideje in kvadrature stropnih površin.
  Zaključna cena stropa mavčnih plošč

Dokončanje drywall Voronezh

Dezinfekcijo suhega zidu je boljša tako s finančnega kot tehnološkega vidika, saj je zunanji sloj kartona odlična osnova za vsak končni material: barvo, ozadje, dekorativni omet, keramične ploščice in zaključni kamen.

Namestitev plošč iz mavčnih plošč.

Mavčne plošče so odlična možnost pri načrtovanju prostorov. Lahko so gluhi, z vrati, brez vrat, z obokanimi odprtinami, z dekorativnimi kosi ali niše, toplotno izolacijo, zvočno izolacijo, odpornimi proti ognju. Sama particija je lahko element dekor ali idej za oblikovanje. Veliko! Veliko možnosti!
  Zaključna cena stropa mavčnih plošč

Vgradnja mavčnih plošč in notranja dekoracija lesenih hiš s mavčnimi ploščami

Pred montažo sten, predelnih sten in lokov je potrebno postaviti okvir za montažo mavčne plošče. Priročen način za izdelavo okvirja je uporaba kovinskega profila, ki je z vijačnikom privijačen na steno z vijaki.
  Zaključna cena stropa mavčnih plošč

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty