czwartek, 22 lutego 2018

Za legalizacijo obnove zasebne hiše

  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Zaporedje prenove zasebne hiše

Ponovni razvoj v zasebni hiši se lahko izvaja iz več razlogov. To je lahko sprememba dejanskega lastnika ali rojstva otroka, za katerega je treba urediti posebno sobo, ki je ni predvidena v prvotnem načrtovanju.
  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Registracija lastništva nepremičnin

Ko je zemljišče ukrašeno, je treba obravnavati stavbe, ki se nahajajo na njej. Samostroy, zgrajen brez dovoljenj in soglasij, hiša pa je bila kupljena, donirana ali podedovana, kasneje pa je bila dokončana ali obnovljena, prenesti na pravno področje. To je storjeno tako:
  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Kakšna je razlika od prenove

Rekonstrukcija zasebne hiše ni nujno povezana z zastarelostjo in naravno obrabo osnovnih elementov. Najpogosteje je potreba po rekonstrukciji stavbe povezana z:
  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Dovoljenje za registracijo za obnovo zasebne hiše

Če pritrdite poletno kuhinjo ali verando v zasebno hišo, se ta postopek šteje za obnovo. Projektni načrt državnih drobnih hiš s penthouseom. Ali je treba narediti zasnovo za gradnjo hiše.
  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Kaj naj potem naredim? Kako narediti hišo? Da se pritožiš? Kje naj odidem ali stopim v stik, da bi rešili moje vprašanje?

Živel v zasebni hiši od leta 1988. Zdaj jo uporabljam kot poletno počitniško hišo. Postavljen sem bil na območje okrog Kalininovega vrha, približno 1978-1980, vendar pred tem je bila na tem mestu stara koča 10 let. Stavba se je štela za nenavadna. Začel je razkazovati hišo z načrti za izdajo nadaljnjih zemljišč. Ploskev se je obrnila na odvetnike, zbrala je vrsto listov in potrdil, vendar so bila nenadoma zavrnjena z Oddelka za premoženjske odnose, ker rdeča črta teče skozi hišo, čeprav se hiša nekoliko bolj poglablja glede na sosednje hiše, hiše na levi in ​​desni pa so registrirane kot lastnine. Izkazalo se je začaran krog, hiša ne more urediti in pristati.
  Za legalizacijo obnove zasebne hiše

Registracija hiše za dacha amnestijo

Poglejmo si podrobneje o postopku registracije vseh vrst predmetov, ki so na ozemlju spletnega mesta, privatizirani po poenostavljenem vrstnem redu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty