niedziela, 18 lutego 2018

Osnovna plošča naprave

  Osnovna plošča naprave

Opaž, fitingi in beton za ploščo

Za konstrukcijo opažev s ploščami debeline 25 mm. Spuščeni so v ščite in postavljeni vzdolž oboda bodoče plošče, ki jo varno pritrdi s kljukicami in podstavki.
  Osnovna plošča naprave

Kakšna je ta vrsta temeljev

Fundamentalna monolitna plošča - klasična vrsta osnove, ki se lahko uporablja na najtežjih tleh. Postavljen je na plitvo globino, ki včasih celo dovoljuje, da naredite brez mehanizacije ali pa uporabite majhen bager za kopanje jame, ki je globoka 50 cm. Okrepitev plošče je izdelana z ogrodjem iz jeklene armature.
  Osnovna plošča naprave

Zakaj bi med gradnjo dajal prednost monolitu?

Pred začetkom gradbenih del morate analizirati, katere zahteve mora izpolnjevati gradbeni temelj.

Naprava monolitne osnovne plošče

Pred kopanjem jam za blazino morate najprej očistiti in izravnati gradbišče. Najenostavnejša rešitev je najeti buldožerja. Po tem se temeljna jama, ki ustreza prihodnji plošči, išče po predhodnih izračunih:
  Osnovna plošča naprave

Prednosti osnove plošče

Zaradi velikega območja osnove plošče in prisotnosti prostorske ojačitve se pritisk temeljita na tleh znatno zmanjša (približno 0,1 kg / cm2). Poleg tega naprava te vrste temeljev omogoča enostavno prenašanje spremenljivih obremenitev, ki se pojavijo pri različnih premikih tal. Z drugimi besedami, plošča ima visoko nosilnost. Na primer, 63-metrski stolp dvigala ostankinskega stolpa stoji na monolitni osnovni plošči z debelino le en meter.
  Osnovna plošča naprave

Predpogoji za izlivanje osnovnih monolitnih plošč ↑

Osnova plošč - najboljši način iz težkega položaja konstrukcije konstrukcij na problematičnih tleh, na primer, izkrvavitev ali skaljevanje kamnin. Konstrukcijo kletne klete je prikazana z prevlado mokre tle na lokaciji s povišanimi stopnjami stoječe podzemne vode. Baza plošč je idealna za izdelavo vodotesne zaščite za klete in klete.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty