sobota, 24 lutego 2018

Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

  Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

Ali je potrebno segrevati cev zunaj kanalizacije?

Če je kanalizacijski sistem pravilno izveden, ga ni potrebno segrevati, - to je prva razlika od vodovodne napeljave. Dejstvo je, da voda v kanalizacijski cevi ne sme stati, zato voda tam ne more zamrzniti.
  Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

Tehnološka montaža zunanjih kanalizacij

Vgradnja zunanjih kanalizacijskih omrežij se začne z namestitvijo greznice (greznice), nato pa so naprave za čiščenje odplak priključene na notranji sistem. Običajno se začne namestitev, kjer se odplakajo odplake.

Naprava zunanje kanalizacije zasebne hiše

Najenostavnejša, vendar, pozorna, ne najbolj pravilna različica zunanjega kanalizacijskega sistema, vključuje polaganje cevi za odvajanje v običajnem greznici. Že stoletja je tovrstna rešitev uporabljala stranišče na ulici. Ampak časi se spreminjajo, danes pa greznica pod kanalizacijo ne more samo obvladati ogromne količine odpadne vode, temveč lahko sosedje najprej posveti pozornost, nato pa tudi okoljevarstvenike. Iz zgoraj navedenega sledi, da je treba odtoke še vedno obdelati (očistiti), preden se odvedejo v okolje. Dejansko je zunanji kanalizacijski sistem lahko predstavljen kot niz čistilnih naprav in cevovodov za njihovo dostavo. Ločeno šteje nevihta kanalizacijo.
  Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

Postopek namestitve sistema oskrbe zunanjih kanalizacijskih omrežij v teoriji:

V skladu s predpisi SNiP 3.02.01-87 je treba pri gradnji kanalizacijskih kanalizacijskih kanalizacij izvajati zemeljska dela, namestitev jarkovskih zidov, odvodnjavanje in zmanjševanje vode.
  Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

Pregled zunanje kanalizacije

Celoten kanalizacijski sistem zasebne hiše je razdeljen na notranje in zunanje dele. Notranja komponenta zagotavlja zbiranje odplak iz sanitarnih naprav in njihovo oskrbo na en sam dvigalnik, ki je povezan z uličnim delom drenažnega sistema.
  Montaža zunanjih kanalizacijskih cevi

Splošni podatki o odplakah na prostem ↑

Kanalizacija države koče je strukturno razdeljena na notranje in zunanje. Izraz "zunanja odplaka" se nanaša na zbiralno omrežje od izpusta iz stavbe do odvajanja čiste vode. Z drugimi besedami, zunanji (zunanji) kanalizacijski sistem je sistem za čiščenje fekalnih odplak (greznic ali lokalnih čistilnih naprav) ali glavne linije, postavljene v centralizirano omrežje vaškega zbiralnika.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty