wtorek, 20 lutego 2018

Dokončanje in rekonstrukcija

  Dokončanje in rekonstrukcija

Obnova in dekoracija

13 let delamo na področju rekonstrukcije in popravil. V tem času smo pridobili resne izkušnje pri izdelavi del z različno stopnjo kompleksnosti, vključno z delom na rekonstrukciji netipičnih zgodovinskih stavb in prostorov v središču Sankt Peterburga.
  Dokončanje in rekonstrukcija

Popravilo poslovnih prostorov

V servisni delavnici "na ključ" lahko spadajo predmeti, kot so izdelava projektnega projekta, sanacija prostorov, namestitev električnih napeljav, namestitev varnostnih, protipožarnih in video nadzornih sistemov, namestitev hladilne opreme, zaključna dela in še veliko več.
  Dokončanje in rekonstrukcija

Preureditev kuhinje - naredite sami prenovo

Ponovni razvoj kuhinje je očitno drag projekt. Ampak, če imate jasno predstavo, kaj in kako želite videti, potem se lahko spopadeš s nalogo v proračunu. Najpomembnejša stvar, ki jo ne smete pozabiti, je estetika in funkcionalnost. Tudi najlepši dizajn, v katerem ni prostora za shranjevanje stvari in izdelkov, je popolnoma neuporaben in ni učinkovit. Najboljši način za preprečevanje teh razlik je načrt za obnovo.
  Dokončanje in rekonstrukcija

Ste se odločili obnoviti svojo hišo?

Preberite več o obnovah in obnovah hiš. Obnova hiše, dekoracija, popravilo - vse je v vaših rokah, zamislite, vam bomo pomagali:
  Dokončanje in rekonstrukcija

Zakaj izbrati našo organizacijo

Ekipa "LenOblastStroy" ima ogromno izkušenj pri izvajanju rekonstrukcije zasebnih hiš. Poleg tega je vsak predmet vedno edinstven in ima lastne tehnične in praktične rešitve. Pri izvedbi novega naročila pomembno razširimo naše strokovne izkušnje, ki jih še naprej uporabljamo pri izdelavi tega dela.

Obnova in dekoracija hiše

Obnova in dekoracija hiše - kje začeti

Kako težko je včasih pravilno razumeti, kako pristopiti k vprašanju obnove vaše hiše. Kaj storiti, kje začeti, če potrebujete obnovo in dekoracijo hiše? Če se boste izgubili v teh informacijah, vam bo ta članek zelo koristen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty