wtorek, 20 lutego 2018

Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2

  Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2

Zunanje funkcije

Ureditev majhnih stanovanj je povezana s precejšnjimi težavami. Zaradi omejenega prostora v takem stanovanju je preprosto nemogoče dodeliti določen prostor za posebne namene. Edini način ustvarjanja vse potrebne stanovanjske funkcionalnosti v takem stisnjenem prostoru je, da se obdrži prostor.
  Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2

Studio apartma z dnevnim prostorom 18 kvadratnih metrov

Začetek samostojnega življenja pogosto pridobiva enosobno stanovanje. To je tako imenovano začetek velikega življenja. Vsi želijo urediti svoj prvi dom kot čim udobnejši. To je pomembno za samske in za mlade družine. Kot veste, se odnosi pogosto razširijo na neurejeno življenje, zato je tako pomembno, da opravite pravilno območje.

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.
  Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2

Notranjost apartmaja je 18 kvadratnih metrov. m: izbira sloga

Notranjost apartmaja je 18 kvadratnih metrov. m je treba izvajati na en način, ki bo notranjost skladna. Najbolj ugodna za to vrsto stanovanj je sodoben slog. Ima precej lakonske linije in barve. Ta slog uporablja najbolj kompaktne in vsestranske dele pohištva. Enostavne oblike in spremenljivi elementi prevzamejo najbolj optimizirano organizacijo prostora.
  Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2
  Zasnova enosobnega apartmaja 18 m2

Notranjost studio apartma - udoben in prostoren

Studio je idealna rešitev za lastnike majhnega apartmaja. Združite sobo s kuhinjo, dobite dodaten prostor. Res je, za to boste morali raztrgati steno, ki ločuje ta dva prostora, na mestu, kjer lahko namestite prozoren zaslon, vrata z drsnimi vrati ali pultom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty