niedziela, 6 maja 2018

Stroški gradnje skladišča v razredu

Kaj je vključeno v stroške skladišča?

Stroški gradnje skladišča vključujejo ceno zemljišča, komunikacije in dejansko stroške gradnje samega. Cena posamezne lokacije je odvisna od lokacije, dostopa do njega, prisotnosti železniške proge in stopnje registracije zemljišča, če postopek še ni zaključen.

Razred A: zakaj je izbrana?

Skladišči razreda A so zahtevani med strokovnjaki, tudi kljub relativno visokim stroškom. Gradnja skladišča razreda A je dražja, rezultat pa v celoti upravičuje sredstva.

Katere zahteve ste kot lastnik podjetja ali skrbnik predložili industrijskim zgradbam?

Za izgradnjo skladišča ključavničnih kovinskih konstrukcij na ključ je namenjena zagotavljanju blaginje in uspešnosti vsakega podjetja. Ne glede na nadaljnji namen, razred in pogoje uporabe so regulativne zahteve za industrijske objekte enake:
  Stroški gradnje skladišča v razredu

Skladiščna gradnja: uporabne tehnologije

Danes skorajda vsaka industrijska in trgovska dejavnost zahteva skladiščne objekte. Glede na značilnosti proizvodov ali surovin, ki jih je treba skladiščiti, se lahko skladiščim naložijo različne zahteve.

Gradnja skladišč na ključ

Vsako leto postaja vse bolj priljubljena gradnja montažnih skladišč iz kovinskih konstrukcij ali kompleksnih troslojnih rebrastih armiranobetonskih plošč. Montažne zgradbe so namenjene za uporabo na območjih s temperaturo okolja od -55C do + 55C.
  Stroški gradnje skladišča v razredu

Stroški izgradnje skladišča

Stroški gradnje skladišča se oblikujejo predvsem iz deklariranega razreda stavbe, razpoložljivosti in ravni interne inženirske opreme in inženirskih sistemov za življenjsko podporo stavbe ter alarmnih sistemov, protipožarnih alarmov in video nadzora. Pomembno, vendar še vedno oprijemljivo vlogo igrajo vrste vozil, ki so v primerjavi z električnimi nakladalci nekoliko zahtevnejše za prostore, v katerih obratujejo dizelski nakladalniki. Po drugi strani pa je za električne viličarje treba dodeliti prostor za polnjenje baterij. Gradnja skladišč z Arcade-M je vaša konkurenčna prednost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty