piątek, 11 maja 2018

Izgradnja poslovnega načrta trgovskega centra

  Izgradnja poslovnega načrta trgovskega centra

Opredelitev glavnih vidikov poslovnega načrta za izgradnjo nakupovalnega in pisarniškega centra

Za pripravo poslovnega načrta za poslovni center boste morali opraviti temeljito analizo strukture, obsega in razvojnih trendov na trgu pisarniških prostorov. Poslovni načrt mora vsebovati vse potrebne podatke o vrstah poslovnih stavb, glavnih tržnih segmentih in podobno.
  Izgradnja poslovnega načrta trgovskega centra

Proračun in dobičkonosnost poslovnega načrta za odprtje nakupovalnega centra

Poslovni načrt trgovskega centra dokazuje, da bo za gradnjo in odprtje velikega nakupovalnega središča porabljen velik znesek, zato brez partnerjev in investitorjev ne bo mogoče izvesti izgradnje tako velike strukture.

Poslovni načrt trgovskega centra

Trg je poln trgovskih centrov, kjer so poleg trgovin tudi podjetja za prosti čas. Tržniki že dolgo poročajo, da so Rusi veliko bolj pripravljeni kupiti v centrih, obračati nakupovanje v zabavo. Podjetniki, ki so želeli odpreti nakupovalni center, so prvič iskali stavbo, ki jo je zapustil ali zasedel neučinkovito podjetje in ga preprosto kupil. Danes ni več mogoče najti velikih praznih prostorov na dobrih mestih (na križiščih), kar pomeni, da morate zgraditi nakupovalni center od nič. Sredstva so potrebna precej, zato morate natančno izračunati vse. Oglejmo si poslovni načrt trgovskega centra v Barnaulu.
  Izgradnja poslovnega načrta trgovskega centra

Gradite svoj nakupovalni center

Poslovni načrt nakupovalnega centra za oblasti se lahko zmanjša izključno za arhitekturno zasnovo. Če je vaš načrt odobren, lahko začnete izdajati papir.

3. Proizvodni načrt

3.1 Opis projekta

Gradbeni projekt TVC "Market City" predvideva gradnjo dveh trgovskih stavb, ki jih povezuje prehodna rampa, ter izboljšanje sosednjega ozemlja.
  Izgradnja poslovnega načrta trgovskega centra

Tema: Poslovni načrt nakupovalnega in zabaviščnega kompleksa

  • Vrsta dela: Naloge (t)
  • Zadeva: Drugo
  • Ko dodate: 23.03.2012 12:49:17
  • Vrsta datoteke: MS WORD
  • Virus scan: Preizkušen - Kaspersky Anti-Virus
  • Prenesite naloge na temo "poslovni kompleks za nakupovanje in zabavo"

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty