czwartek, 10 maja 2018

Vodovodna dela

  Vodovodna dela

Vodovodna dela v Belovu

Vodovodne dejavnosti v stanovanju, hiši, koči v Kemerovem, Novokuznetsk in Kuzbass. Vodovodna dela na ključ. Postavitev cevi, zamenjava in distribucija cevi, montaža kanalizacijskih sistemov, vgradnja kotlov in opreme kotla, montaža sistemov za čiščenje vode, priključitev in montaža vodovodne opreme, tuš kabine, grelniki vode, radiatorji itd. Belovo
  Vodovodna dela

Cenik za vodovodne napeljave.

Stroški, oblikovani s cenami v Saratovu, so približni. Dejanski stroški so odvisni od obsega dela, oddaljenosti predmeta, stopnje kompleksnosti namestitve. Večji je obseg - večji je popust. Končni stroški bodo pomagali določiti poročila o delu, ki objavljajo stroške materiala in dela končnih sistemov.
  Vodovodna dela

Popravila in zamenjava vodovodnih instalacij v apartmaju

Popravila in zamenjava vodovodne instalacije je treba razdeliti na dve fazi: zamenjava komunikacij (cevi) se opravi po čiščenju prostora in zamenjava vodovodnih naprav - po zaključku zaključnih del. V tem primeru boste morali uporabiti umazano stranišče, umivalnik in kopalnico, jih odstraniti in jih začasno namestiti, vendar je še vedno bolje kot kupiti novega vodovodarja že drugič.
  Vodovodna dela

Namestitev stranišča in umivalnika.

Vodovodna instalacija je pomemben korak. Obstaja veliko število toaletnih školjk in ponorov, strokovnjak mora biti vključen v svoje delo, samo lahko upošteva vse nianse in se izogne ​​negativnim učinkom naprave.
  Vodovodna dela

Vodovodna shema

Kot vsi drugi, se začnejo z zasnovo in izračuni, ki jih ureja GOST 21.601-79. V dogovoru z lastnikom stanovanja, pisarne ali proizvodnega obrata se določijo značilnosti vodovodne, kanalizacijske, sanitarne in sanitarne opreme ter merilnih naprav (vodomerov). Projekt je sestavljen ob upoštevanju možnosti uporabe vseh dosežkov na tem področju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty