czwartek, 10 maja 2018

Terasa hiši z lastnimi rokami

  Terasa hiši z lastnimi rokami

Terasa in veranda: zakaj so zmedeni?

Nekateri vrtnarji mešajo koncepte "verande" in "terase". Prvič, ugotovimo, kakšna je razlika, ker bomo še naprej razmišljali o značilnostih montiranja le teras. Te stavbe imajo različne cilje in strukturo:
  Terasa hiši z lastnimi rokami

Kako narediti verando v zasebni hiši? Vrste gradbenih materialov in uporabljenih materialov

Globalizacija je omogočila povezovanje kulturne dediščine različnih držav, zdaj pa tudi sosednje hiše lahko izgledajo povsem drugače. Na primer, skuša povezati težko kamnito dno in svetlo leseno vrhnjo strukturo, mojstri dobijo podaljšek v nemškem slogu in ga popolnoma izdejajo iz lesa, vendar puščajo široke prezračevalne reže med ploščami, ustvarijo verande v avstralskem slogu.

Terasa hiše naredi sami - možnosti gradnje

Najbolj priljubljen material za gradnjo terase je les. Njegove prednosti (enostavnost gradnje, prijaznost do okolja, relativna poceni) več kot odpravo potrebe po občasni oskrbi za zaščito pred škodljivimi okoljskimi dejavniki in prezgodnjim staranjem.
  Terasa hiši z lastnimi rokami

Izdelujemo notranjo teraso z lastnimi rokami

Ker je na terasi združenih elementov hiše in vrta, nato pa ustvarite notranjost, je to treba upoštevati. Ustrezno oblikovan pohištvo bo omogočilo, da bo terasa jedilnica, dnevna soba in vrtec ob istem času. Dizajn te posebne sobe je enostavno ustvariti sami.
  Terasa hiši z lastnimi rokami

Osnove gradnje verande ↑

O tem, kako zgraditi verando s svojimi rokami, je bilo napisanih veliko člankov, a na temo izbire mesta za gradnjo veliko manj materiala. "In kakšna izbira lahko obstaja, če je veranda vedno zgrajena iz vhodnih vrat?" Sprašujete. In tu in tam, je brezupnost te možnosti že dolgo minila. Zdaj je terasa lahko pritrjena na obeh straneh hiše, dokler je v steni vrata. Toda tudi če ni tam, zdaj odprtje ni problem, kajne? Torej se ne zadržujte v težnjah.
  Terasa hiši z lastnimi rokami

Kakšna je razlika med teraso in verando?

Za mnoge ljudi je veranda in terasa ena in ista stavba. Zato najprej upoštevamo razlike med temi strukturami, nato pa se bomo ukvarjali z namestitvijo samo terase. Te strukture se razlikujejo ne samo pri oblikovanju, ampak tudi v njihovem namenu:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty