wtorek, 8 maja 2018

Komplet za popravilo laminatov

  Komplet za popravilo laminatov

§ 2. Odprava globokih prask

Če v laminatu obstajajo globoke vrzeli, potem vosek svinčnik ne bo pomagal. Obstaja več vrst materialov, ki vam omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje napak:
  Komplet za popravilo laminatov

Navodila za uporabo Quick-Step Repair Kit:

  1. Priprava: Površina tla, ki jo je treba obnoviti, mora biti čista, suha in brez maščobe. Če je potrebno, odstranite ohlapne ali trdne delce s talnega orodja.
  2. Barva ujemanja: barvo grafikona morate izbrati ustrezno barvo. Priporočljivo je, da začnete z "osnovno barvo" in jo premešajte z drugimi (ponavadi temnejšimi) barvami, da dobite želeni odtenek.
      Komplet za popravilo laminatov

    Laminatne talne obloge. Malo zgodovine

    Laminat ali preprosto laminat se je pojavil na trgu v zgodnjih osemdesetih letih 20. stoletja. Od takrat dalje se je njihova množična uporaba začela zaradi visoke zmogljivosti laminata in veliko različnih barv in tekstur.

    Quick Step Laminate Care kompleti

    Quick Step laminat je zasnovan tako, da je zelo enostaven za čiščenje. Uporabite posebna orodja za čiščenje in laminat vam bo služil že vrsto let. Za druge stvari boste imeli veliko več časa.

    Zlata pravila za čiščenje laminata

    • Hitro čiščenje ali mokro čiščenje je primerna za čiščenje laminiranih tal, vendar je prekomerna uporaba vode nezaželena. Priporočljivo je rahlo vlažno krpo. Za odstranjevanje maščobnih madežev dodajte majhno količino čistilca Quick-Step.

    •   Komplet za popravilo laminatov

      Popravite laminat

      Praktični laminat se je izkazal kot talna obloga. To je razmeroma enostavno in poenostavlja dostavo na spletno stran. Samo skrbi za laminat. Njegova cena je na voljo in je lep.

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty