sobota, 12 maja 2018

Gradnja 9-nadstropne stavbe

  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Koliko bo projekt 9-nadstropne stavbe v družbi GENPROEKT stala

Kupec lahko kupi pripravljene standardne projekte ali pa raje posamično oblikuje dokumentacijo. Že obstoječi dokumenti upoštevajo vse značilnosti takšnih stavb in so v celoti pripravljeni za izvedbo. Le majhne spremembe lahko rahlo povečajo ceno projekta.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Izračun pristanišča

Opis gradnje

Stopnišče je plošča z debelino 90 mm. Okvirjen po obodu z rebri višine 220 mm. Sprednji rob 320 mm visok. ima vzdolž celotne dolžine štrline, ki podpira stopnice. Velikost mesta v smislu 1450h3080. Vzdolžna rebra imajo projekcije 140 mm. za podporo mestu na steni.

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Oddelek 2. Informacije o projektu gradnje

1. Cilj projekta: gradnja 9-nadstropne stanovanjske stavbe (vključno z 8 stanovanjskih nadstropjih) z inženirskimi komunikacijami na naslovu: na ulici Klubnaya, 40 v Zavolzhsky okrožju mesta Yaroslavl.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Volumetrično povečanje v hiši po metodi armiranih betonskih polic

Stanje zadeve

1. Pomemben del stanovanjskih zgradb trenutno sestavljajo stare zgradbe, ki ne izpolnjujejo potrebnih življenjskih potreb. Njihov videz, različna okna, štrlečimi balkoni in loggiami, nadstropja prvega nadstropja ne izpolnjujejo sodobnih arhitekturnih zahtev, ustvarjajo sivo, grdo videz. Nekoč so bili zgrajeni na najboljših delih mesta in trenutno se nahajajo na območjih z razvito infrastrukturo in oblikujejo cestne povezave. Rekonstrukcija takšnih hiš je pomembna in potrebna stvar.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty