sobota, 12 maja 2018

Namestitev cene kovinskih stranic za delo

  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Zidna izolacija in stransko vgradnja

Naslednji korak je namestitev izolacije, ki je pritrjena z mozniki tipa diska. Izolacija je zaščitena z difuzijskim filmom, ki se nanaša neposredno na izolacijski material ali v razmiku nekaj centimetrov. Naslednja faza je namestitev dodatnih elementov, nato polaganje tesnilnega materiala in končno namestitev kovinskega tlaka samega. Paneli so nameščeni, začenši z vogala hiše. Pritrditev je narejena iz sredine plošč, postopoma se premika na robove. Začetni pas služi kot prva vrstica materialnih obeskov, naslednja pa je že pritrjena z njim.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Stroški dela brez izolacije

Montaža brez stenske izolacije je nekoliko cenejša od uporabe izolacijskih materialov. Postopek vgradnje surovih materialov je nekoliko poenostavljen:
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Navodila za dekoracijo doma s tiru naredite sami

Orodje in oprema

Pred samodejnim vgradnjo stranskega tirna vozila se prepričajte, da imate na razpolago potrebno orodje. Tukaj so:
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Cena tiru tiru

Stroški vgradnje tulca na ključ so odvisni od materiala in vrste stranskih plošč (vinil, kovine, kleti), arhitekturne kompleksnosti fasade in višine dela. Tudi na stroške talne obloge vpliva na uporabo izolacije.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Namestitev vinilne strani

Namestitev vinil tiru ima svoje značilnosti. Zaradi PVC-ja je s spreminjanjem temperature okolice zelo enostavno spremeniti velikost, zato morate delati, ko nastavite reže med ploščami: 6 mm poleti, 10 mm pozimi. Izvedba montažnega dela s vinilnimi stranicami je potrebno nenehno nadzorovati gostoto pritrdilnih elementov na fasado in jih premikati v desno in levo. Odprtina enega milimetra med pokrovom in tiru bo preprečila deformacijo vinilnih plošč med vgradnjo. Vinil stranske plošče so pritrjene od središča do robov, pritrditev pa mora biti izvedena v središču perforacij. Pri nizkih temperaturah ni priporočljivo namestiti vinskega tlaka, ker postane krhka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty