czwartek, 10 maja 2018

Stene in stropi v stanovanjih

  Stene in stropi v stanovanjih

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).

Polnjenje ali ometanje: kakšna je razlika

Kdaj naj uporabim plast ometa in kdaj bo potrebna uporaba kita? Nihče ne more takoj razložiti razlike med temi, na prvi pogled podobne vrste dela. Vendar je bistvenega pomena, ker ima nastala površina določene lastnosti.

Tehnologija kiti stene in strop

Če menite, da lahko vsi kiti stene in strop, potem ste globoko napačni. Seveda, nihče ne moti, da si kupil kit in pobral lopatico. Vendar pa vam končni rezultat verjetno ne bo zadovoljil. Za izdelavo visokokakovostnih sten ali stropov je potrebno imeti materiale in potrebna orodja, pa tudi poznavanje tehnologije in praktičnih izkušenj.

Cene za ometarska dela v Samari

Oplastna dela se upravičeno štejejo za enega od stebrov popravil in zaključnih del. Kot prebivalci naših hiš in stanovanj si prizadevamo, da se obkrožamo z lepoto. Lepe gladke stene, pobarvane v vaši najljubši barvi ali pritrjene z oblikovalci ozadje iz naravnih materialov, ki jih je vaša žena tako skrbno in dolgo časa izbrala - kaj bi bilo bolje! "RVS-popravilo" vas ne pokliče, da bi se zaklenili v štirih zidov, vendar če naročite kompleks z barvanjem in ometanjem, mi verjite, da jih res ne želite zapustiti!

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty