poniedziałek, 7 maja 2018

Gretje betona in polaganje opeke

  Gretje betona in polaganje opeke

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Gretje betona in polaganje opeke

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.

Postopek polaganja plinskega bloka

Prva vrsta blokov

Naprava prve vrstice blokov se začne iz vogalov. S pomočjo nivoja določimo najvišjo točko temeljenja in na tem mestu postavimo prvi blok. Potem smo nastavili oznako prve vrstice glede na najvišjo točko.
  Gretje betona in polaganje opeke

4.4. Ogrevanje in soočanje z opeko

V smislu toplotne prevodnosti je aerator beton blizu drevesu. Toda toplota se praviloma sprošča ne skozi material, temveč skozi območja njenega razpada. Pri gradnji struktur gaziranih betonskih blokov se za spojke uporablja debelina 1-3 mm.
  Gretje betona in polaganje opeke

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty