czwartek, 10 maja 2018

Cena pocinkane jeklene strehe

Ključne značilnosti

V našem katalogu so "galvanizirani" izdelki iz hladno valjanega jekla, valjanih s cinkom na površino listov. Najpogosteje je obdelava cinka izdelana iz ogljikovega jekla s kakovostjo površine, ki ustreza GOST 16523-89, z debelino 0,35 do 3 mm. Ta postopek omogoča odstranitev stika jekla z zunanjim okoljem in zaščito površine pločevine pred škodljivimi učinki vlage, gliv in mehanskih poškodb. Zato so pocinkane pločevine odporne na negativne okoljske dejavnike.
  Cena pocinkane jeklene strehe

Uporaba pocinkane pločevine

Pocinkano jeklo je pločevinasto valjani jekleni pločevin s protektivno cinkano prevleko, ki se nanese na njeno površino, katere cena je bistveno manjša od listov iz nerjavečega jekla, ima številne prednosti in se uporablja na skoraj vseh področjih:
  Cena pocinkane jeklene strehe

Pocinkana jeklena pločevina GOST 14918-80

(GOST 14918-80, GOST 16523-89, GOST 19904-74, GOST 3640-79, GOST 16523-97, GOST 19904-90, GOST 24045-94)
  Cena pocinkane jeklene strehe

Jeklo je primeren za enostavno oblikovanje.

Jeklo za proizvodnjo pocinkane pločevine je hladno valjani list. Material ima zadostno togost, zaradi katere je enostavno oblikovati izdelke s potrebnimi parametri.
  Cena pocinkane jeklene strehe

Vrste pocinkane folije

  • Gladko
  • Valovita
  • Valovita
  • Slikana
Pocinkana pločevina je nepogrešljiva za gradnjo, se uporablja v proizvodnji velikega števila predmetov, vključno z gospodinjskimi aparati, v medicini.
  Cena pocinkane jeklene strehe

Jeklene kocke - glavne sorte

Od vseh vrst zvitega jekla je danes najbolj priljubljena pocinkana tuljava. Z pocinkanim kovinskim materialom je izjemno odporen na škodljive učinke zunanjega okolja. Najprej gre za povečano vlago.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty