niedziela, 6 maja 2018

Fleksibilen kamen

  Fleksibilen kamen

Tehnologija uporabe fleksibilnega kamna v notranjosti

Na splošno je tehnologija dekoriranja površine s prilagodljivim kamnom v mnogih pogledih podobna procesu lepljenja sten z navadnimi ozadji. Glavna orodja, ki jih boste morali uporabljati hkrati, so: široka krtača, čopič, krtačo, gumijasti valj, zobato lopatico, gradbeni sušilnik, nož in barvni valjček za prašne delce.
  Fleksibilen kamen

Prednosti fleksibilnega kamna

To je naravni material, izdelan na poseben način. Izvleček naravnega peščenjaka se razreže na tanke plasti, ki so nameščeni na prožno podlago, tako da material postane plastičen.
  Fleksibilen kamen

Cena fleksibilnega kamna v katalogu "Style Wallpaper"

Stroški materiala v katalogu so primerljivi z naravnim kamnom in so popolnoma upravičeni z edinstveno kombinacijo lastnosti, spektakularnega videza in odličnih karakteristik.
  Fleksibilen kamen

Uporaba fleksibilnega kamna

Obseg fleksibilnega kamna je zelo obsežen. Lahko ga kupite za zunanjo in notranjo dekoracijo. Poleg zidov in tla je enostavno obnoviti stebre, vrata, loke, svetilke, skulpture, nestandardne dekorativne elemente, dekorativne pečine in jame, ki posnemajo naravne balvane in trdne plošče s prilagodljivim kamnom .
  Fleksibilen kamen

Fleksibilen kamen: prednosti in edinstvene lastnosti materiala

Na kratko opišite vse lastnosti fleksibilnega kamna skoraj nemogoče. Če ga posplošimo in primerjamo z naravnim analogom, lahko rečemo le eno stvar - fleksibilni kamen združuje vse prednosti naravnega kamna in prednosti, ki jih dajejo sodobne tehnologije. Če navedete vse prednosti tega materiala, se bo seznam izšel precej impresivno. Zato omenjamo samo glavne prednosti, ki neposredno vplivajo na njegovo namestitev in delovanje.

Zakaj je vaš fleksibilni kamen drugačen od drugih proizvajalcev?

Fleksibilna tovarna Stone Minsk se razlikuje v naravnem izvoru. V našem materialu ne dodamo barvil, škodljivih za zdravje. Vse barve in odtenki v našem fleksibilnem kamnu so naravnega izvora. Druga glavna razlika je naravnost risb in tekstur.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty