sobota, 12 maja 2018

Hišno opažne plošče

  Hišno opažne plošče

Okrasitev fasade hiše s kamnitimi ploščami - foto galerija

Prav tako vam predstavljamo več možnosti za zaključek fasade hišnih plošč pod kamnom. Oglejte si fotografije in izberite želene možnosti.
  Hišno opažne plošče

Trdnost pritrditve plastičnih plošč

Kot že omenjeno zgoraj, s fasadami hiše s plastičnimi ploščami z lastnimi rokami ne bo prišlo do otipljivih težav za osebo, ki ve, kako delati z materialom in orodjem.
  Hišno opažne plošče

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.
  Hišno opažne plošče

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.
  Hišno opažne plošče

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.
  Hišno opažne plošče

Obloga fasade s plastičnimi ploščami

Plastične plošče za fasado hiše so pravzaprav ena od vrst tlakov, izdelanih pod visokim pritiskom iz polipropilena. Rezultat je trpežen, trden material. Obloge fasade hiše so odporne na vodo, zanesljivo ščitijo stene pred vplivi zunanjega okolja, so odporne proti temperaturnim nihanjem in UV sevanju. Plastični tiru je trajni material, ki ne izgubi videza in funkcionalnih lastnosti celotnega življenja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty