niedziela, 6 maja 2018

Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Zaporedje prenove stanovanja

Remont apartmaja, kozmetike in popravila novega stanovanja se mora začeti z jasnim načrtovanjem. Ampak, poleg tega morate razmišljati o tem, za katero inženirsko opremo je potrebna zamenjava ali obnova, katere dele je treba obdržati in kaj je treba porušiti. Za vse pomanjkljivosti bomo morali opraviti revizijo vseh površin. V nasprotju s popravilom novih stavb se kapitalska popravila začnejo z umazanim delom odstraniti neučinkovite sisteme, stare premaze in nepotrebne stene. In nato nadaljujte po že opisanem načrtu. Posledično lahko zaporedje prenove stanovanj v primeru kapitalskega pristopa pripelje do naslednjega načrta:
  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Fazni začetek popravila v sobah

Navodila za splošno popravilo. Seveda lahko v vsakem primeru izvedemo določene prilagoditve. Še posebej jih bo veliko, če bo popravilo izvedeno v eni ali več prostorih ali celo v delu prostora.
  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Načrt in zaporedje popravila

Najprej morate izdelati načrt, ki bo prikazal zaporedje popravila zasebne hiše, vse izračune, seznam materialov in drugih vrst. Običajno se dela izvajajo po naslednjem vrstnem redu:
  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Notranja dekoracija zasebne hiše: preprosta pravila

Načeloma so ta pravila primerna ne samo za zasebne hiše, temveč tudi za stanovanja, pisarniški prostor in druge vrste poslovnih nepremičnin. Čudno, kot se morda zdi, so preprosta pravila popravila in dodelave pogosto pozabljena, kar ustvarja ne samo dodatne težave zase, temveč tudi pogosto preplačevanje, večkrat obdelavo istega dela.
  Kako začeti popravila v novi zasebni hiši

Popravila vikend. Zaključek zasebne hiše. Remont hiš v Krasnodaru

Popravila vikend. Zaključek zasebne hiše.

Ponavadi notranja dekoracija zasebne hiše pove veliko o lastnikih hiše, njihovem okusu in spoštovanju določenega sloga. Poleg tega notranja popravila koče nosi povsem funkcionalno obremenitev. Na primer, hidroizolacija sten, dodatno segrevanje sten, oken.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty