wtorek, 8 maja 2018

Opečni video

  Opečni video

Preverite horizontalno raven temeljev z vodo

Najprej morate ugotoviti, kako gladko glede na tlorisno površino smo obrnili vodoravno površino temeljev? V ta namen bomo uporabili hidroenergetsko raven in najprej preverili vogale, nato celotno obmoèje na temelju. (med polnjenjem hidravličnega nivoja z vodo poskrbite, da v cevi ni mehurčkov, sicer meritve morda niso točne).

Materiali in oprema za opeke

Odvisno od namena stene se lahko uporabljajo trdne ali votle opeke (imajo visoko toplotno in zvočno izolacijo). Prav tako se lahko uporabljajo glinene ali silikatne opeke.
  Opečni video

Kako postaviti opeko iz druge in naslednje vrstice

Opeke so zložene v šahovnico. Prva faza, rešite na opeko prejšnje vrstice. Zmes je treba dati malo, vendar s hitrostjo same širine opeke. Postavili so pljusk in ga enkrat zravnali z lopatico. Za opeko ne ležite na hribu in na relativno ravni površini. Debelina raztopine mora biti približno 1 cm.
  Opečni video

Gradnja objektov in objektov

Najpogosteje se takšna opeka uporablja za stene stanovanjskih zgradb, katerih debelina ne bi smela le fizično zaščititi, temveč tudi ne dovoliti prodiranja temperatur v notranjost. Tu boste morali nadzorovati tudi polaganje in pravilen sistem, ki se uporablja na vseh področjih, pa tudi pravilno porabo opeke.
  Opečni video

4) lahka zidarska dela.

Debelina stene je 51 cm (2 opeka). Vsaka 3 dolga opeka razporedi prečne stene. Claydite, žlindra, lahki beton ali drug material lahko uporabite kot backfill. Ni priporočljivo uporabljati penastih čipov kot rep: sčasoma se spremeni v prah.
  Opečni video

Soočiti se s svojim

To je precej zamuden proces, ki zahteva sodelovanje dveh zidarjev. Pomočnik bo potreben za predložitev materialov in izvedbo vezave. Polaganje opeke na domu se začne s pripravljalnimi ukrepi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty