wtorek, 8 maja 2018

Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

  Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

Namestitev plastičnih oken naredite sami v leseni hiši. Tehnologija namestitve. Navodila, fotografije.

Montaža plastičnih oken z lastnimi rokami v pripravljeni hiši lesene hiše, kot tudi druga gradbena in montažna dela, se izvaja s pomočjo nivoja stavbe in vodovodne linije. Zelo pomembno je, da so plastična okna v hiši strogo nivojska, sicer odprta, na primer, se okenski krst zapira ali obratno pod svojo težo. Torej, tehnologija namestitve plastičnih oken v okosyachku lesena hiša vključuje pred namestitvijo okna nastavitev na ravni in plumb.
  Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

Kako namestiti plastična okna v leseni hiši z lastnimi rokami

V leseni hiši smo se odločili zamenjati stara lesena okna s sodobnimi plastičnimi. Ta članek podrobneje obravnava postavitev stekla z lastnimi rokami v hišo lesa. Članek temelji na osebnih izkušnjah. Zakaj je koristno, da namestite okna sami:
  Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

Okno za vgradnjo v leseno.

Glavna značilnost vgradnje okenskih konstrukcij v leseni hiši je, da v celotnem življenju blokade v nasprotju z betonsko, opečno ali kamnito hišo obnaša zelo nestabilno. Z drugimi besedami, se lesene konstrukcije ponavadi izsušijo. In če med namestitvenim delom ta nestabilnost ni upoštevana, se lahko pojavijo veliki problemi.
  Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

Priprava za zasteklitev lesene hiše ali stanovanja

Pred pričetkom montažnega dela v leseni hiši ali stanovanju je potrebno ustrezno usposabljanje - to bo omogoćalo inštalaterjem enostavno opravljanje inštalacijskih del. Namestitev oken je ena od vrst instalacijskih in gradbenih del, zato bodite pozorni, ali je vaš apartma ali lesena hiša pripravljena za namestitev PVC oken.

Navodilo št. 5 o vgradnji plastičnih oken v leseno hišo lesa in hlodovine

Namestitev PVC plastičnih oken v leseni hiši na prvi pogled se lahko zdi preprost proces. Toda, kot kaže praksa, včasih namestitev plastičnih oken (dvojno zastekljena okna) v lesenih hišah naknadno zaplete s precej nadležnimi trenutki, ki bi jih bilo mogoče izogniti. Dejstvo je, da je gradnja hleve v hlevu ali baru povezana s številnimi tehnološkimi značilnostmi. Znano je, da se lesena hiša po erekciji skrči.
  Vgradnja kovinskih oken v leseni hiši

Kako postaviti plastična okna v leseno hišo: zaporedje operacij

Ima okna za namestitev v leseni hiši z lastnimi rokami, ker imajo lesene hiše, še posebej v zgodnjih letih, visoko mobilnost gradnje. To je posledica dejstva, da les začne izgubljati shranjeno vlago, medtem ko se zmanjša v prostornini. Šibkejši je bil les že posušen, bolj konkreten bo ta proces.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty