piątek, 11 maja 2018

Krovska naprava

  Krovska naprava

Predvsem - vreme v hiši

Streha - del stavbe, ki je neposredno izpostavljen vremenskim vplivom. Pravilno opremljena streha zagotavlja vzdržljivost celotne zgradbe. Za njene pomembne lastnosti, kot so odpornost na vodo, vodo in toploto, neprepustnost in moč. Za zagotavljanje dosledne vzdrževane zdrave mikroklime je potrebno zagotoviti visoko kakovostno streho s polno odgovornostjo in se nato ne bo lotevala dragih popravil.
  Krovska naprava

Prezračevalna naprava ↑

Skodle - hermetični, vetrovni in neprepustni strešni material. Zato strešna kritina zagotavlja obvezno organizacijo prezračevanja strešnega prostora. Če je podstrešje prezračeno, zadostuje prezračevanje lukenj v žlebovih. Ko je streha združena na špirovce, je nasprotna tirnica nameščena z debelino 35-40 mm, na njej pa je pritrjena škatla. Kanali zraka se oblikujejo med posameznimi kraji. Na dnu zraka vstopi v vezivo, na vrhu pa pride skozi posebne naprave: zračen greben ali prezračevalnik. Ni potrebno, vendar je priporočljivo postaviti hidroizolacijsko membrano med škarjivo in nasprotni žarek, saj stane malo.
  Krovska naprava

.

, , . . , . , .
  Krovska naprava

Navodila za namestitev profilnega lista

Za začetek lahko vsak strešni material položimo pod določenim kotom, kar zagotavlja kakovost svojega delovanja. Tisti, ki je vsaj enkrat postavil streho, ve, da je kot namestitve strešne kritine določen kot samega strešnega naklona.
  Krovska naprava

Glavna pravila naprave strehe iz kovine

Pri pripravi kritine za izvedbo dela z lastnimi rokami priporočamo, da upoštevate naslednja pravila:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty