wtorek, 8 maja 2018

Zunanji dekorativni tipi ometov

  Zunanji dekorativni tipi ometov

Vrste oblog po vrsti veziva

Izbira fasadnega dekorativnega ometa je odvisna od številnih parametrov, začenši s cenovno politiko proizvajalca in konča z estetskim učinkom, ki ga dobimo kot rezultat njegove uporabe.
  Zunanji dekorativni tipi ometov

Mineralni fasadni omet

Zaradi prisotnosti cementa v tej vrsti fasadnih ometov so najbolj trpežni med vsemi takšnimi tankoslojnimi kompozicijami. Mineralni fasadni omet se prodaja v vrečah in je danes najcenejši med svojimi sodelavci.
  Zunanji dekorativni tipi ometov

Fasadne barve in omet

Potrebujete močan in vzdržljiv material za fasado stavbe? Potem je vaša izbira dekorativni fasadni omet, kot tudi zunanja barva za zunanje delo.
  Zunanji dekorativni tipi ometov

Zunanji omet domov z lastnimi rokami.

Ko se odločite za primernost ometov in izbiro ustrezne sestave, nadaljujte z delom. Na začetku je fasada vredno raziskati, ugotoviti število in globino poškodb na površini, prisotnost razpok, pobočij.
  Zunanji dekorativni tipi ometov

Klasifikacija dekorativnih ometov v sestavi

  • mineral. To je suha mešanica, izdelana na osnovi cementa, ki se razredči z vodo in se uporablja za zunanjo dekoracijo. Med drugimi vrstami dekorativnih ometov se mineralne mešanice ugodno razlikujejo po enostavnosti uporabe in sposobnosti reševanja problemov dodatne izolacije fasade stavbe. Za pripravo vodoodbojnih lastnosti dodamo polimerne dodatke v mešanico. Vendar je življenje takšnega gradiva nizko - 9-10 let, po katerem je treba opraviti delo na obnovo in obnovo pokritosti.
  Zunanji dekorativni tipi ometov

Vrste dekorativnih ometov in njene uporabe

V prodaji je veliko materialov, namenjenih dekoriranju sten. Dekorativni omet še vedno ima posebno mesto med njimi in velja za enega najboljših, saj je preprostost zaključnih del in spektakularen končni rezultat odlična izbira. Pravzaprav vsaka takšna snov na začetku predstavlja nekakšno pasto, ki jo je treba uporabiti za stene ali stropove. Lahko se uporablja kot osnova za druge materiale in kot samostojno končno obdelavo. Poglejmo, kakšen material je, kako čudovito je in kako se uporablja dekorativni omet z lastnimi rokami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty