czwartek, 10 maja 2018

Kiti za slikarsko tehnologijo

  Kiti za slikarsko tehnologijo

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:

Kdaj lahko naredim le kiti?

Vprašanje je zelo primerno, zlasti za lastnike starih stanovanj, kjer ravnovesje vogalov in sten včasih povzroči smehne napade. Put je pomemben v več primerih:
  Kiti za slikarsko tehnologijo

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.

Težava tehnologija

Priporočljivo je, da v eni sami steni stene, to je, da začnete in dokončate delo na eni steni v enem dnevu. Če bodo odmori v delu še vedno, je treba posušen kiti navlažiti s pištolo za brizganje in gladek prehod z zajemom predhodno omočenega kitovega sloja. Če se stara plast še dolgo posuši, jo morate navlažiti bolj obilno, potem pa jo predhodno prevrniti z valjčkom.
  Kiti za slikarsko tehnologijo

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.

Kako narediti drywall ↑

Kiti v suhih zidovih morajo biti popolnoma vsi šivi, vdolbine in spoji, kot tudi montažne luknje, kjer so glave vijakov. Začetni kit se pripravi neposredno pred uporabo. Prah, kupljen v trgovini, se v določenem razmerju preprosto razredči z vodo. Morate pripraviti količino kita, ki jo lahko hitro izčrpate.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty