czwartek, 10 maja 2018

Ocenjevanje za začasno cestno napravo

  Ocenjevanje za začasno cestno napravo

Gradnja začasnih cest - najboljša rešitev za prihranek denarja pri organizaciji dostopnih cest

Vsako gradbeno delo, ki je namenjeno gradnji stanovanjskih ali nestanovanjskih stavb, se mora najprej začeti z ustvarjanjem prvotnih pogojev. Ti vključujejo gradnjo začasnih cest, inženirskih omrežij in objektov.

Značilnosti naprave začasnih cest

Najpogosteje je začasna cesta izdelana z eno potjo, ki potuje, in posebnosti njegove zasnove določajo pogoji terena in pričakovana obremenitev. Hkrati mora vsaka začasna cestna postaja zagotoviti neovirano gibanje težkih cestnih prevozov v vseh vremenskih razmerah in v katerem koli času v letu.
  Ocenjevanje za začasno cestno napravo

Gradnja ceste v Tuli

Visokokakovostna cesta - osnova vsega! Dobre ceste so znak visokega življenjskega standarda in blaginje v državi. Na razbitih cestah ne morete pričakovati nič dobrega.
  Ocenjevanje za začasno cestno napravo

Ocene so različne, ocene so pomembne

Stroške nove gradnje, rekonstrukcije, popravila zgradb in objektov se določi z izračunom ocen, ki so lahko del projektne ali delovne dokumentacije in jih lahko izračunajo naročniki ali pogodbene organizacije. Obstajajo tri glavne vrste ocen:

Gradnja in popravilo cest: asfaltiranje

Eno od smeri naše dejavnosti je asfaltiranje in popravilo cest v katerikoli lestvici. Uspešno smo se spopadli z najtežjimi nalogi, saj je naša ekipa sestavljena iz izkušenih strokovnjakov in uporablja zanesljivo opremo za asfaltiranje.
  Ocenjevanje za začasno cestno napravo

Vzorec lokalne ocene odlagališča ceste ruševin

Veliko zahtevo, da se vnese primer proračuna za gradnjo makadamske ceste: gradnja jarkov na dveh straneh ceste, polaganje cevi za odvajanje vode iz jarkov, odvajanje kakava. Bil bi zelo hvaležen!

Ceste ocenjevalcev Forum ruševin


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty