poniedziałek, 7 maja 2018

Namestitev pobočij na ceno oken

Cene za montažo (montažo) okenskih pobočij

Cena namestitve naklona oken je neposredno odvisna od materiala in parametrov. Na primer, cena namestitve naklonov na plastična okna iz PVC pene se bo razlikovala od stroškov namestitve sendvič plošče zaradi razlike v ceni uporabljenih materialov.
  Namestitev pobočij na ceno oken

Opis vgradnje plastičnih plošč na okenske proge

Stranske in zgornje PVC plošče so nameščene s pomočjo zaganjalnega profila, ki je pritrjen na okvir, ali pa ga vstavite v utore, ki so bile predhodno izdelane v peni.
  Namestitev pobočij na ceno oken
  Namestitev pobočij na ceno oken

Koristi strokovne pomoči

YouDo izvajalci opravljajo popravila lesenih, aluminijastih in plastičnih oken. Notranja in zunanja zaključna okna v stavbah iz betona, opeke, lesa in sendvič plošč izvajajo.
  Namestitev pobočij na ceno oken

Dekoracija in vgradnja PVC okenskih pobočij

Plastična pobočja so izdelana iz dveh listov trajnega PVC-ja, napolnjenega s poliuretansko peno. Zaradi iste površine oblikujejo celoto z oknom. Poleg estetike ima material tudi izolacijske lastnosti. Ne postane rumena in sčasoma ne postane plesen. Za enostavno oskrbo PVC-kosov potrebujemo samo čiščenje površine pred prahom. V poreah ne nabirajo vlage in umazanije.
  Namestitev pobočij na ceno oken

Profesionalna montaža plastičnih oken. Skrivnosti spretnosti

1. Namestitev PVC oken v primeru zamenjave se začne z razstavljanjem starih okenskih sistemov, ki so na sredini žagani s krožno žago ali žico. Potem se okvir s pomočjo nosilca odstrani iz okenske odprtine, pri čemer se mesto pristanka novega profila očisti iz ometa, opeke itd. Ni pomembno, katera okna so zamenjana: lesena ali plastična.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty