wtorek, 8 maja 2018

Remont fasade stanovanjske hiše

  Remont fasade stanovanjske hiše

Remont fasade stanovanjskih zgradb: kaj je vključeno v seznam del?

Seznam del ni konstanten, saj je v vsakem posameznem primeru drugačna stopnja uničenja, konča zunanjih zidov pa je izdelana iz različnih materialov in tehnologija remonta fasade MCD se lahko razlikuje. Torej, kako je prenova stanovanjske stavbe in fasade? Približen seznam del, ki jih je treba opraviti pri popravljanju fasade med remontom MKD, je mogoče povzeti in izgleda tako:

Kakšno je trenutno popravilo fasade stanovanjske stavbe, ki je drugačna od kapitala?

Redna periodična fasadna popravila se ne nanašajo na svetovno obnovo, temveč so storjena, da ohranijo zunanje stene v pravilni obliki. Praviloma vključuje "površinske" postopke:
  Remont fasade stanovanjske hiše

Glavne faze popravil

Predhodno delo na sanaciji fasad hiš sestavljajo ukrepi za pripravo zidov za nanašanje nove prevleke na njih. V ta namen so stene očiščene iz obrabljenih gradbenih materialov, prahu in umazanije. Da bi zagotovili vzdržljivost, je bolje končati na čistih stenah, poleg tega pa stare materiale ne omogočajo odkritja skritih napak in razpok v strukturi.
  Remont fasade stanovanjske hiše

Oblikovanje sklada za popravilo kapitala na račun regionalnega operaterja (skupaj varčujemo)

Lastniki prostorov v stanovanjski zgradbi imajo pravico odločiti o izbiri regionalnega operaterja kot lastnika posebnega računa.

Pregledi državljanov

Najnujnejša in pereča vprašanja, ki zadevajo številne državljane, so objavljeni v tem delu portala, skupaj s podrobnimi odgovori državljanov s strukturnimi podrazdelji mestne uprave Omske. Osebni podatki avtorjev pritožb niso razkriti.
  Remont fasade stanovanjske hiše

NAVEDBA BANKE RUSKE IZ 17. 07. 2014 N 3326-U

"O spremembah Uredbe Ruske federacije z dne 16. julija 2012 št. 385-P" o pravilih računovodstva v kreditnih institucijah, ki se nahajajo na ozemlju Ruske federacije ".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty