niedziela, 6 maja 2018

Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Kazalo vsebine

  1. Opis in namen
  2. Dizajn dima
  3. Montaža in zagon avtomatizacije odstranjevanja dima
  4. Vzdrževanje in popravilo odstranjevanja dima
  5. Regulatorni dokumenti
  6. Odgovornost za kršenje požarne varnosti

Opis, namen, načelo delovanja

Odstranjevanje dima - sistem, namenjen odstranjevanju dima in produktov izgorevanja v primeru požara, pa tudi dovajanje čistega zraka v mesta evakuacije ljudi.
  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Več o tem, kako shraniti do 40% strojne opreme.

Trudimo se, da vam bomo pomagali in takoj odgovorili na vaša vprašanja. Zavedamo se, da je izbira opreme potrebna čim hitreje in ne bo trajala več kot 1 dan.
  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Dizajn dima

Čas evakuacije ljudi iz zgradbe, požgane v požaru, se izračuna v nekaj sekundah. Ogenj sam požge zelo hitro in strupen dim se širi še hitreje kot ogenj. Hitro izstopite iz visokogorja in preprosto velike hiše je skoraj nemogoče. Statistični podatki kažejo, da 80% smrtnih žrtev v požaru umre zaradi ognja. V takih primerih sistemi za odstranjevanje dima zagotavljajo zaščito osebja ali prebivalcev. Načrtovanje odstranjevanja dima je potrebno za zaščito ljudi, ki so v stavbi v primeru požara. Sistem za odstranjevanje dima daje čas in počisti poti za izhod v sili za prosto dihanje.
  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Odvajanje dima in dim prezračevalnega sistema

Začetni podatki (dokumenti), ki jih naročnik zagotovi za razvoj projektne dokumentacije za odvod dima in prezračevalnih sistemov
  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Vrste in oblikovne značilnosti sistemov za odstranjevanje dima

Namestitev sistemov za odstranjevanje dima ima svoje značilnosti, odvisno od vrste - statične in dinamične. Prva vrsta pomeni zaustavitev ventilatorjev v sili v primeru požara. Vgradnja sistemov za odstranjevanje dima v tem primeru temelji na preprosti fiziki: ni dostopa do kisika - ni možnosti za širjenje ognja in produktov izgorevanja. Ta metoda za nadzor dima velja za osnovno in se uporablja izključno na tistih napravah, kjer je požar malo verjeten in ni dodatnih dejavnikov tveganja.
  Sp 7 13130 ​​odstranjevanje dima

Tehnične specifikacije

Material. Kovinske prezračevalne cevi so izdelane iz pocinkanega jekla ali navadnega (črnega) jekla. Zračni kanali z legirnim premazom so bolj trpežni, saj praktično niso izpostavljeni okolju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty