wtorek, 26 grudnia 2017

Nasadni nasveti

  Nasadni nasveti

Priprava zidov za tapetiranje

Ozadje se začne s pripravo površine. In če želite, da je premaz označen kot "visoka kakovost", je v tej fazi, da boste morali vložiti največ napora. Če je podstavek izdelan iz mavčne plošče (mavčne plošče) - njegova kakovost je praviloma že precej dobra - na zidove mavčnih plošč morate le greti. Če je treba ozadje zlepljati na običajne stene, je površina predhodno očiščena, posušena, pripravljena in nato ometane sestavine (npr. "Trn") prinašajo želeno gladkost. Vse to smo podrobno razpravljali v gradivih o poravnavi sten, vbrizgavanju in, seveda, mazanju.
  Nasadni nasveti

Predhodna priprava je pomemben vidik!

Da bi naredili vse pravilno in ne naredili napake, morate skrbno pretehtati pripravljalne procese. Na primer, treba je čim bolj natančno izračunati število zvitkov ozadij, ki jih boste potrebovali za lepitev prostora.
  Nasadni nasveti

Znebiti se starih ozadij

Preden pripravite stene za pritrditev ozadja, je nujno, da odstranite s sten prejšnji konec, ki lahko precej pokvari vsa vaša dela. V nekaterih situacijah je lahko ta stopnja zelo težko izvedljiva, vendar si morate prizadevati za odstranitev starega konca. Če preskočite to fazo dela, potem nima smisla nadaljevati. Če želite odstraniti stare ozadje, jih morate najprej narediti čimbolj mehke.
  Nasadni nasveti

Kako pripraviti zid za pritrditev ozadja ↑

Najprej odstranite ostanke starih ozadij iz sten. Suha mešanica za lepljenje vinilnih ozadij se razredči, v skladu z navodili na embalaži. Stene nujno tlemi. To lahko naredite z lepilom in lahko uporabite globok penetracijski premaz. Zaželeno je tudi pred delom za lepljenje sten z vinilnimi tapetami za obdelavo sten s posebno spojino, ki preprečuje pojav plesni pod ozadjem.
  Nasadni nasveti

Kako prilepiti stene s stenskim papirjem, ki se lepo in natančno izkaže

Pred lepilom na ozadju stene morate pripraviti sobo. Če želite to narediti, odstranite vse nepotrebne stvari, premaknite vse pohištvo stran od sten in ga pokrijte s filmom. In če območje omogoča, je bolje premakniti pohištvo v drugo sobo.
  Nasadni nasveti

Glavne napake pri pritrditvi ozadja

Med veliko izbiro gradbenih materialov, ki se uporabljajo za dekoracijo sten, je ozadje nedvomno vodilni. Tradicionalni material za dodelavo ima veliko nespornih prednosti, sodobni trg pa ponuja tako široko paleto ozadij, da lahko preprosto izberete najboljšo možnost za skoraj vsako notranjost in vsako namensko sobo. Toda, da bi izbrane ozadje, ne glede na vrsto in izgled, videti spektakularno in okrasiti sobo, je pomembno, da jih lepite pravilno, da ni nobenih poševij, gub, itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty