środa, 27 grudnia 2017

Vitraž v stanovanju

  Vitraž v stanovanju

Načrtovanje in namestitev

Razdelitev panoramskega okna na majhne kvadratke v širokih okvirih z dodatno strukturo moči nima smisla, prvič. Drugič, mora prenesti vpliv ščetalnega žganja od zunaj in od znotraj - udarec telesa težkega, zlomljenega pijanega gosta, ki je v praznini sanjal toalet, ki ga je potreboval v tem trenutku. Zato zasteklitev "balkon" tip ni primerna, dizajn potrebuje trdno, visoko kakovostno, težko in drago. Zlasti (glej spodaj) morate razmišljati o ogrevanju.
  Vitraž v stanovanju

Panoramska zasteklitev - kaj je to?

Tradicionalno pod panoramskimi steklenimi okni razumejo celotno steno. Poleg tega lahko v vaši hiši obstajata dva, tri takšne stene in kot kažejo izkušnje sodobnih arhitektov, celo štiri. Dejansko je to nekakšna prosojna fasada, ker je tako okno hkrati zaščitna struktura.
  Vitraž v stanovanju

Tehnična komponenta

Vsak, ki razmišlja o panoramski zasteklitvi hiše, skrbi za izbiro oken z dvojno zasteklitvijo. Cena izdaje in videz oken sta odvisna od njihove sorte. Poleg tega sta pomembna tudi način namestitve in formula.
  Vitraž v stanovanju

Katere komponente se uporabljajo za zasteklitev od tal do stropa?

Kadar je mogoče zasteklitev panoramskih oken uporabiti profili iz plastike, lesa ali aluminija z enokomornim, dvokomponentnim steklom ali posameznim steklom. Najtoplejša možnost bi bila plastična in lesena okna z energetsko varčno dvojno zastekljena okna. Za hladno panoramsko zasteklitev se uporabljajo okrogla okna iz aluminija z enojnim steklom.
  Vitraž v stanovanju

Konstrukcije vitražnih zasteklitev fasad: izbrali smo možnosti

Vitraž za dokončanje fasad stavb izgleda zelo trdno in reprezentativno, kar se v očeh povprečnega razvijalca zdi nedopustno in nepopravljivo.
  Vitraž v stanovanju

Ponudbe panoramskih zasteklitev

Pri nameščanju panoramskih oken brez okvirja zasteklitev se uporablja za ustvarjanje zanesljive strukture brez uporabe dodatnih pritrdilnih elementov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty