czwartek, 28 grudnia 2017

Tehnologija knauf stena

3. Pregrada iz GKL na dvojni kovinski okvir

Uporablja se v prostorih različnih namenov kot notranja zaščitna struktura v novi gradnji in med obnovo. Ta oblika zagotavlja najvišjo trdnost, požarno odpornost in zvočno izolacijo. Po vgradnji, površina takšnih predelnih sten potrebuje dodatno dodelavo (barvanje, tapetništvo, ploščice, plošče, itd.).
  Tehnologija knauf stena

Knauf Drywall: obdelava listov in potrebnih orodij

Pri delu z mavčno ploščo je eden od glavnih pogojev za kakovostno delo - izbira materialov in komponent enega proizvajalca.
  Tehnologija knauf stena

Knauf septum listi GKL: kaj so

Knauf particije so lahko drugačne. Namestijo jih v različnih prostorih, z različno zvočno izolacijo, za različne namene. Predelne stene so lahko različne vrste in so razdeljene glede na določene parametre.

3. Nepravilna izbira profila

Pogosta napaka pri graditeljih različnih kvalifikacij, ko je konstrukcija škatle za predelne stene narejena iz profila stropa, namesto stojala (PS 50/50) in vodila (PN 50/40).
  Tehnologija knauf stena

Montaža stropnih sistemov s Tigi-Knauf

Če določite zgornje meje takega načrta, morate upoštevati določena pravila, ki vam omogočajo opravljanje dela brez napak in napak. Te zahteve so bile zelo pomembne od standarda, vendar so tudi značilnosti.
  Tehnologija knauf stena

Stenska obloga stenskega frama

Obloga sten z zanesljivim kovinskim okvirjem je zelo pogosta in velja za bolj vsestransko metodo kot lepljiva, saj ni odvisna od temperaturnih razmer in velikosti padca površine. Ta metoda se uporablja za sobe z visoko vlažnostjo - kuhinje in kopalnice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty