sobota, 30 grudnia 2017

Stanovanjska stavba z nizko rastjo

  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Sodobni stanovanjski standardi

Na prvi pogled so četrti nizko rastnih hiš iz "StoneDoma" impresivni s svojo nenavadno elegantno fasadno obliko in očarljivo okolico. Dober format zgradb vam omogoča ustvarjanje najprimernejšega življenjskega prostora. Ima dovolj prostora, z dobro naravno svetlobo, sobami, brezplačnimi saloni in dnevnimi prostori, udobnimi zasteklimi balkoni in loggiami.
  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Nizka gradnja

V zadnjih letih se je gradnja nizko rastočih hiš obravnavala kot prednostna usmeritev za razvoj gradbene industrije v Rusiji. V vseh civiliziranih državah ni stanovanj z visokim rastom, ki je bolj prijetno za ljudi, da bi živeli, temveč hišice, mestne hiše in druge nizko rastne stanovanjske gradnje, ki jim je namenjena precejšnja pozornost. Zato gradnja nizke gradnje v regiji Sverdlovsk povečuje obseg ne le na podeželju, temveč tudi v velikih mestih, kjer so nova območja dodeljena za gradnjo.
  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Odgovornost pri gradnji stanovanjske hiše

Če med gradnjo zasebnih napak v zasnovi, uporaba nepravilnih oblikovalskih rešitev, napake med namestitvijo vplivajo na udobje življenja le za eno družino, potem v stanovanjski hiši je že nekaj, včasih celo več deset družin.
  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Kakšna je prednost gradnje stanovanj z nizko rastjo?

Zaustavljanje izbire na objektih stanovanj z nizko rastjo, kupci nepremičnin vodijo, prvič, po evropskih standardih. Med prednosti, ki jih živijo v elitnem nizko rastočem stavbe:
  Stanovanjska stavba z nizko rastjo

Nizka rast gradnje stanovanj v Krim in Krasnodar: ključne prednosti

Življenje v stanovanjski stavbi psihološko pritiska na osebo, medtem ko zasebna lastnina daje želeno svobodo. Zdaj imate edinstveno priložnost, da se odpravite iz duševne in prašne metropole, da bi se približali naravi. To lahko varno rečemo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty